Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΧΑΛΚΙΑ!


Τελείωσε η τιμωρία της Φανής Χαλκιά από την IAAF και η Ολυμπιονίκης της Αθήνας αποφάσισε να επιστρέψει στην δράση!

Η απάντηση - διευκρίνιση που περίμενε ο ΣΕΓΑΣ από την IAAF για τη συμμετοχή της Φανής Χαλκιά στους αγώνες της θερινής σεζόν, έφτασε την Πέμπτη στα γραφεία της ομοσπονδίας.

Η Διεθνής Ομοσπονδία, ενημέρωσε την ελληνική ότι η αθλήτρια, παρά το γεγονός ότι δεν πέρασε τους τρεις απαιτούμενους ελέγχους που προβλέπεται στους αθλητές που έχουν ολοκληρώσει την τιμωρία τους για χρήση απαγορευμένων ουσιών, μπορεί να αγωνιστεί κανονικά όπου επιθυμεί.

Ο λόγος που παρακάμπτεται η διαδικασία, έχει να κάνει με τη λάθος εκτίμηση της IAAF, που θεωρούσε ότι η αθλήτρια έχει σταματήσει τον αθλητισμό ή ότι σε αντίθετη περίπτωση τους ελέγχους της τους είχε αναλάβει το ΕΣΚΑΝ.

Η Χαλκιά έχει ενημερώσει τον ΣΕΓΑΣ, ότι θέλει να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, όχι όμως στα 400 μ. εμπόδια, αλλά στα 200 και τα 400 μέτρα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :