Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΛΜΑΖΙΔΗ ΜΕ ΤΑΡΝΑΤΩΡΟ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Καλμαζίδης είχε συνάντηση σε καλό κλίμα με τον Παντελή Ταρνατώρο με στόχο μια πρώτη συζήτηση για την παραμονή του πρώτου στο τιμόνι των «ερυθρολεύκων».

Ο Γιάννης Καλμαζίδης πήρε μια γεύση για το πόσο δύσκολη θα είναι η επόμενη χρονιά είτε μείνει είτε... αποχωρήσει από τους Πρωταθλητές. Και το "αποχωρήσει" δεν γράφεται τυχαία αφού όλοι θέλουν τον Καλμαζίδη για να συνεχίσει το έργο του στον Ολυμπιακό και ο ίδιος ο προπονητής αυτό θέλει αλλά... τα μηνύματα δεν είναι αισιόδοξα.

Ξεκινώντας λοιπόν από τη δεδομένη μείωση που του προτάθηκε, η οποία αγγίζει ποσό βοηθού προπονητή, ο Γιάννης Καλμαζίδης απλά ζήτησε το αυτονόητο συνθήκες κατάλληλες για βόλεϊ και εγγυήσεις οικονομικές, τις οποίες όμως δεν έλαβε αφού δεν πρέπει να λησμονούμε ότι και ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή δεν έχει διοίκηση.

Για την προσεχή Τετάρτη ανανεώθηκε το ραντεβού των δυο πλευρών αλλά ο προβληματισμός και η αβεβαιότητα από την πλευρά του Γιάννη Καλμαζίδη έχουν κάνει τον έμπειρο τεχνικό ανήσυχο.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :