Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ *ΒΙΝΤΕΟ*


Οι Γερμανοί θυμήθηκαν τον απίστευτο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Θρύλο και την ΑΕΚ το 2009.

Συγκεκριμένα η γερμανική ιστοσελίδα «11freunde.de» έκανε αφιέρωμα στους πιο συναρπαστικούς τελικούς Κυπέλλου όλων των εποχών και επέλεξε ανάμεσα σε αυτούς και αυτόν ανάμεσα στον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε (πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα) και την ΑΕΚ του Κωστένογλου.

Αναφέρει στο αφιέρωμα της η ισοσελίδα:

"Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν προηγηθεί με 2-0, ο Θρύλος ισοφάρισε σε 2-2 και ο Σκόκο «πάγωσε» τον Πειραιά λίγα λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα κάνοντας το 3-2. Ο -υπό διάσειση- Ματ Ντάρμπισιρ πέτυχε στις καθυστερήσεις το κρισιμότερο γκολ της καριέρας του και έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί ο Γκαλέτι έβαλε για πρώτη φορά στον αγώνα μροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό κάνοντας το 4-3, μέχρι να ισοφάρισει ο Σκόκο σε 4-4, τη στιγμή που ο Θρύλος έπαιζε με εννιά παίκτες. Στα πέναλτι έγινε οτι έγινε και με τον Νικοπολίδη μεγάλο πρωταγωνιστή ο Ολυμπιακός σήκωσε στον ουρανό του ΟΑΚΑ το 24ο Κύπελλο της ιστορίας του."

Τα υπόλοιπα παιχνίδια που αναφέρει η ιστοσελίδα είναι το 2010 στην Ολλανδία ανάμεσα στον Άγιαξ και την Φέγενορντ, το 1976 το Αμβούργο - Καϊζερσλάουτερν, το 1996 ο τελικός Κυπέλλου του ...Καζακστάν ανάμεσα στην Γελιμάι Σεμιπαλάτινσκ και τη Μουναϊσι Ακτάου και το 1940 το Ραπίντ Βουκουρεστίου και Βίνους Βουκουρεστίου.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :