Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΣΟ!


Μόνο τα τυπικά μένουν από τη Βιγιαρεάλ για να επισημοποιηθεί ο δανεισμός του Μαρκάνο. Πλέον ο Θρύλος, ακόμη πιο ήρεμος, μετά και την ολοκλήρωση της δεύτερης μεταγραφικής του κίνησης, για το καλοκαίρι (τρίτη συνολικά, με τον Χαβίτο), φουλάρει για να καλύψει το κενό και στη μεσαία γραμμή!

Πάντα ο πρώτος υποψήφιος για τη θέση αυτή είναι ο Κάρλος Σάντσες, αφού ο Κολομβιανός αποτελεί διακαή πόθο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Και η διοίκηση έχει δείξει ότι κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να γίνεται το χατίρι του Ερνέστο.

Η μεταγραφή κεντρικού μέσου παίρνει λοιπόν σειρά, με τον Σάντσες να είναι στην πρώτη γραμμή. Δεν είναι η μόνη λύση, αλλά είναι η πρώτη και με αυτή θα κοιτάξει να προχωρήσει ο Ολυμπιακός, σε πρώτη φάση. Οι απαιτήσεις της Βαλενσιέν είναι δεδομένες, αυτά που δίνει (ή προτίθεται να δώσει, εν πάση περιπτώσει) ο Ολυμπιακός είναι επίσης δεδομένα και έτσι κάπως θα γίνουν τα «παζάρια» με τον γαλλικό σύλλογο για να προχωρήσει η μεταγραφή του.

Αν τελικά κάτι δεν πάει καλά, που όπως φαίνεται δεν μοιάζει πιθανό, η διοίκηση, ο Μαθία, ο Ντάρκο και ο Βαλβέρδε θα στραφούν σε άλλες επιλογές για να καλύψουν το κενό στον «άξονα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :