Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΟΥΛΤΕ (1-1)


Το δεύτερο τεστ δεν είχε χαμόγελα για τον Ολυμπιακό, αφού απέναντι στην πιο έτοιμη, αλλά και πιο αδύναμη Ζούλτε δεν έπεισε με την εικόνα του. Δυσκίνητος στον άξονα, έσωσε την παρτίδα (1-1) με... Τζιμπούρ! Φαίνεται ότι ο Βαλβέρδε έχει πολύ δουλειά ακόμα….

Ας δούμε πως τα πήγε ο κάθε ένας από τους ποδοσφαιριστές μας…

H ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ Α' ΜΕΡΟΥΣ

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ: Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, πραγματοποιώντας μία καλή απόκρουση σε κεφαλιά των Βέλγων και στις λίγες φάσεις που έγιναν μπροστά στα καρέ του δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα. Στη φάση θα μπορούσε να είχε μία πιο γρήγορη αντίδραση.

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: Σε αντίθεση με το φιλικό κόντρα στην Πολόνια Βαρσοβίας ο αρχηγός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε κόντρα στη Ζούλτε Βάρεγκεμ στη φυσική του θέση, και ήταν ο παίκτης που έχουμε συνηθίσει, με καλές τοποθετήσεις και αρκετές κούρσες από την πλευρά του

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.: Βγήκε πρώτος στις περισσότερες φάσεις και τις έκοψε, όμως η συνεργασία του με τον Μέλμπεργκ δεν ήταν και τόσο καλή. Ο Έλληνας άσος προσπάθησε πάντως να βοηθήσει με βαθιές μπαλιές -με αποδέκτη κυρίως τον Μάρκο Πάντελιτς- στο οργανωτικό κομμάτι, χωρίς επιτυχία όμως.

ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ: Ο Σουηδός στο πρώτο του παιχνίδι δεν ήταν ο κλασικός «βράχος» που έχουμε συνηθίσει. Έδειξε να βρίσκεται πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες του, αφού ενσωματώθηκε πιο αργά με την υπόλοιπη ομάδα. Η απόδοσή του δεν ήταν καλή, ενώ το λάθος γύρισμά του στο 34' θα μπορούσε να είχε αποφέρει ακόμα ένα γκολ για την «ερυθρόλευκη» άμυνα.

ΒΑΛΕΡΙΑΝΟΣ: Παρ’ όλο που ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, όσο περνούσε η ώρα αντιμετώπιζε προβλήματα κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι, επιτρέποντας στη Ζούλτε Βάρεγκεμ να εκδηλώνει αρκετές πλαγιοκοπήσεις από το πεδίο ελέγχου του, ενώ δεν βοήθησε και στον επιθετικό τομέα.

ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ: Φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην κακή κυκλοφορία της μπάλας και τον έλεγχο στο κέντρο της μεσαίας γραμμής. Δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο ρόλο του αντι-Ιμπαγάσα, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μην μπορεί να αναπτυχθεί ορθολογικά, αλλά με βαθιές μπαλιές και κατά μέτωπο κούρσες.

ΜΟΝΤΕΣΤΟ: Ο Κορσικανός δεν ήταν σε καμία περίπτωση ο παίκτης που θαυμάσαμε στο περσινό β' γύρο του πρωταθλήματος αγωνιζόμενος σε θέση αμυντικού μέσου. Έχασε αρκετές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου από τους Βέλγους, ενώ είχε και αρκετές λάθος μεταβιβάσεις στο ενεργητικό του.

ΧΑΒΙΤΟ: Δεν ήταν καλός για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι ο Ισπανός εξτρέμ. Φανερά εκτός ρυθμού στο διάστημα που αγωνίστηκε, δεν μπόρεσε να γίνει επικίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα, αλλά ούτε και να βοηθήσει στην επιθετική λειτουργία τον Μάρκο Πάντελιτς.

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Φανερά επηρεασμένος από το διάστημα απουσίας του από τις προπονήσεις έδειξε εκτός αγώνα. Αν και ξεκίνησε το ματς ως αριστερός εξτρέμ γρήγορα-γρήγορα πέρασε σε ρόλο επιθετικού μέσου, χωρίς και πάλι να μπορέσει να φτιάξει παιχνίδι ή να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

ΜΙΡΑΛΑΣ: Ξεκίνησε το παιχνίδι σε ρόλο ελεύθερο πίσω από τον Μάρκο Πάντελιτς, όμως στο 10λεπτο αναγκάστηκε να παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Η απόδοσή του δεν ήταν καλή, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο μικροτραυματισμός που πέρασε την περασμένη εβδομάδα τον έχει βγάλει εκτός ρυθμού, αφού έχασε αρκετές προπονήσεις.

ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ: Ο Σέρβος, φανερά αποκομμένος από τις υπόλοιπες γραμμές δεν τροφοδοτήθηκε όσο θα έπρεπε για να μπορέσει να απειλήσει την εστία του Μπόσουτ κι όσες φορές πήρε την μπάλα δέχθηκε σκληρά μαρκαρίσματα από τους αμυντικούς της Ζούλτε Βάρεγκεμ. Παρ' όλα αυτά, έτρεξε, πίεσε να κλέψει μπάλες, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, ενώ όσες φορές έπαιρνε την μπάλα.

H ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ Β' ΜΕΡΟΥΣ

ΚΟΣΤΑΝΤΣΟ: Έδειξε σταθερός και σε όσες φάσεις έγιναν μπροστά στα καρέ του τις «καθάρισε» με σχετική ευκολία, προσφέροντας σιγουριά στην άμυνά του. Στη καλή του εμφάνιση χρεώνεται και την δύσκολη απόκρουση που πραγματοποίησε στο 53'.

ΜΑΝΙΑΤΗΣ: Στο δεύτερο μέρος οκορυφαίος του Ολυμπιακού. Με αρκετές κούρσες από τα δεξιά, προσπαθούσε να βοηθήσει επιθετικά, χωρίς όμως να παραμελεί τα αμυντικά του καθήκοντα στα οποία ήταν απροσπέλαστος. Όσες φορές χρειάστηκε έδωσε λύσεις, έχοντας καλή συνεργασία με τον Γκρμπιτς.

ΜΑΡΚΑΝΟ: Χωρίς να είναι αρνητικός κινήθηκε σε μέτρια νερά. Ο Ισπανός με παρτενέρ τον Παπάζογλου δεν είχαν ως δίδυμο την απαραίτητη χημεία, με αποτέλεσμα σε μερικές φάσεις να αντιμετωπίσουν πρόβλημα από τους επιθετικούς των Βέλγων.

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ: Και πάλι έδειξε πάθος στο παιχνίδι του, βγαίνοντας πρώτος στη μπάλα για να κόψει. Η συνεργασία του με τον Μαρκάνο δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, όμως στα θετικά τους συγκαταλέγεται ότι η ομάδα δεν κινδύνεψε παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Ο Γερμανός δεν ήταν το ίδιο καλός όπως κόντρα στους Πολωνούς, αλλά σίγουρα δεν ήταν και αρνητικός. Έκανε κάποιες κούρσες από τα αριστερά, χωρίς αποτέλεσμα όμως, ενώ όσον αφορά στα αμυντικά του καθήκοντα αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες, οι οποίες ευτυχώς δεν στοίχησαν στην ομάδα.

ΟΥΡΤΑΔΟ: Στο χώρο του κέντρου δεν μπόρεσε να φανεί, δείχνοντας και πάλι αργός στα τρεξίματά του. Ο Ισπανός αγωνίστηκε στην κλασική του θέση, αυτή του αμυντικού μέσου, όμως δεν μπόρεσε να βελτιώσει την κακή εικόνα της ομάδας στον άξονα της μεσαίας γραμμής.
ΙΜΠΑΓΑΣΑ: Δεν ήταν σε καλή μέρα ο «μαέστρος» του Θρύλου, χάνοντας αρκετές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Στην οργάνωση του παιχνιδιού δεν βοήθησε όσο μπορούσε, ενώ βγήκε και εκτός παιχνιδιού λόγω νεύρων, κυρίως λόγω κάποιων μαρκαρισμάτων από τους αντιπάλους ποδοσφαιριστές.

ΚΑΤΑΪ: Ο Σέρβος έδειξε αγχωμένος, όπως και κόντρα στην Πολόνια Βαρσοβίας. Αγωνίστηκε σε ρόλο ελεύθερο πίσω από τον Τζιμπούρ και παρά την πίεση προς τους αντιπάλους, δεν μπόρεσε να γίνει επικίνδυνος. Θα μπορούσε όμως να είχε πετύχει ένα γκολ στη φάση του 81', όμως έδιωξε σε κόρνερ ο Μποσούτ.

ΓΚΡΜΠΙΤΣ: Πάλεψε αρκετά και προσπάθησε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις από τα άκρα κυρίως, αφού αγωνίστηκε σε ρόλο δεξιού εξτρέμ. Ήταν κινητικός, είχε καλή συνεργασία με τον Μανιάτη, ενώ και το γκολ της ισοφάρισης ξεκίνησε από δικό του σουτ.

ΡΙΕΡΑ: Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ορεξάτος, όμως η απόδοσή του δεν είχε συνέχεια. Προσπάθησε να κάνει κάποιες κούρσες από τα αριστερά, οι οποίες δεν του βγήκαν και όσο περνούσε η ώρα ήταν όλο και πιο μέτριος, φανερά επηρεασμένος και από την συνολική απόδοση της ομάδας.

ΤΖΙΜΠΟΥΡ: Δεν φάνηκε στο παιχνίδι στο μεγαλύτερο διάστημα του δευτέρου ημιχρόνου, αφού δεν τροφοδοτήθηκε από τους συμπαίκτες του. Ακόμα κι έτσι όμως ο «τρομοκράτης» στη μόνη φάση που του δόθηκε η ευκαιρία το «κόλλησε» δείχνοντας για ακόμα μία φορά ότι διαθέτει το ένστικτο του σκόρερ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :