Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΪΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ (16/7)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας συνέχισαν, στο ηλιόλουστο σήμερα Ζέεφελντ της Αυστρίας, την προετοιμασία τους με την προπόνηση που έγινε στις 10:00 τοπική ώρα.

Ο Φέισα, που έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον μακρό προσαγωγό αριστερά, έχει ήδη ξεκινήσει και θα ακολουθήσει για τις τέσσερις με πέντε πρώτες ημέρες θεραπεία με αντιφλεγμονώδη, προκειμένου να υποχωρήσει η φλεγμονή. Ακολούθως θα επανεξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας και το πρόγραμμα του θα συνεχιστεί για περίπου τέσσερις με πέντε ημέρες ακόμα με πρόγραμμα κινητοποίησης, προκειμένου να επανέλθει το σημείο του τραυματισμού του στην πρότερη κατάσταση ελαστικότητας, έτσι ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε πιθανότητα υποτροπής. Ακολούθως θα επανεξεταστεί εκ νέου και θα αρχίσει το πρόγραμμα της σταδιακής του επανένταξης στην ομάδα. Ο χρόνος που περίπου θα χρειαστεί για την επανένταξή του στην ομάδα υπολογίζεται στις 12 με 15 ημέρες, από την ημέρα του τραυματισμού του.

Σταθερά βελτιωμένη είναι η κατάσταση του τραυματισμού του Φετφατζίδη. Ο ποδοσφαιριστής ακολούθησε και σήμερα έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και αφού υποβληθεί στα τελικά τεστ ασκήσεων με μπάλα αναμένεται από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας να ενταχθεί στο πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του.

Ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ακολούθησε ο Γκρμπιτς, περισσότερο για προληπτικού λόγους καθώς το απόγευμα θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν και το απόγευμα στις 18:00 τοπική ώρα.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :