Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΜΟΝΓΚΕ: ΑΝ Ο ΣΑΝΤΣΕΣ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΑΛΑΝΣΙΕΝ


Η περίπτωση του Κάρλος Σάντσες όπως αποκάλυψε και ο εκπρόσωπος του παίκτη, Κριστόφ Μονγκέ απομακρύνεται από τον Ολυμπιακό. Εάν ο προπονητής, Ερνέστο Βαλβέρδε αποφασίσει να αποκτήσει κι άλλον μέσο τότε θα εξεταστεί πιο προσεκτικά η περίπτωση του Αλέξανδρου Τζιόλη.

Είναι γνωστό ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν παγώσει τα μεταγραφικά ζητήματα, με τα οποία θα ασχοληθούν μετά το φιλικό κόντρα στην Μπρόμιτς στις 4 Αυγούστου στο Καραϊσκάκη.

Η υπόθεση του Ολυμπιακού έχει κλείσει σύμφωνα με τις δηλώσεις του μάνατζερ του Κολομβιανού, ενώ άνθρωποι της Βαλανσιέν τονίζουν πως αν ο παίκτης δεν πάρει μεταγραφή μέχρι την 1η Αυγούστου τότε θα παραμείνει στην ομάδα.

Ο Φρανσίς Ντεκουριέρ, ο πρόεδρος των Γάλλων τόνισε:

«Είναι απλό. Αν ο Σάντσες δεν φύγει μέχρι την 1η Αυγούστου, θα μείνει στη Βαλανσιέν. Έπειτα από αυτή την ημερομηνία ο προπονητής μας, Ντάνιελ Σάντσες, μπορεί να τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν».

Βέβαια δεν αναφέρεται πουθενά, αν θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο, μιας και σε περίπτωση που μείνει τότε κάθε σύλλογος θα μπορούσε να συμφωνήσει μαζί του από τον Ιανουάριο και να τον πάρει ελεύθερο το επόμενο καλοκαίρι, κάτι που δεν συμφέρει τον γαλλικό σύλλογο. Ανοιχτό είναι το εν δεχόμενο όλο αυτό να είναι ένα παιχνίδι τακτικής. Η άλλη επιλογή που υπάρχει σύμφωνα με τον Μονγκέ, είναι ο Σάντσες να καταλήξει στη Λιόν.

Να σημειώσουμε ότι, η επίσημη θέση των Πειραιωτών είναι ότι δεν θα κινηθούν για κάποιον παίκτη μέχρι το ματς με την Μπρόμιτς, ενώ αν ο Βάσκος τεχνικός εκφράσει την επιθυμία για την απόκτηση ενός ακόμα μέσου τότε υπάρχει στα υπόψη ο Αλέξανδρος Τζιόλης.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :