Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΤΡΙΑ «ΑΓΚΑΘΙΑ» 3ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Το πρόβλημα που διαφαινόταν ότι σύντομα θα του χτυπούσε την πόρτα καλείται πλέον να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, αφού είναι πολλοί οι παίκτες που δεν υπολογίζει, όμως δεν θα απεμπλακεί εύκολα από τα συμβόλαιά τους.

Είναι ιδιαίτερα ενοχλημένη η διοίκηση του Ολυμπιακού από την συμπεριφορά των παικτών που έχει ενημερώσει εδώ και καιρό ότι δεν υπολογίζονται, καθώς οι παίκτες αυτοί επιλέγουν να καθίσουν στα πλουσιοπάροχα συμβόλαιά τους.

Πρόκειται για τις περιπτώσεις των Ρόμενταλ, Λεονάρντο και Ντάρμπισιρ, που μόνο γι’ αυτούς ο Ολυμπιακός θα ξοδεύει τουλάχιστον 3 εκ. ευρώ ώστε οι παίκτες αυτοί να «ζεσταίνουν» τις κερκίδες του Γ. Καραϊσκάκης. Ειδικά με τον Δανό, οι Πειραιώτες είναι πολύ δυσαρεστημένοι, γιατί έχει ενημερωθεί σχεδόν 2 μήνες ότι δεν υπολογίζεται, ενώ η κατάληξη που θα είχε στον Ολυμπιακό φαινόταν και στη διάρκεια της σεζόν όπου έδειξε ότι δεν μπορούσε να προσφέρει τα αναμενόμενα και δεν έχριζε την εμπιστοσύνης του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Εντούτοις, ο παίκτης δεν καίγεται να βρει ομάδα και ο μάνατζέρ του, Σόρεν Λέρμπι, ισχυρίζεται ότι ο παίκτης θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και να δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του συλλόγου! Μάλιστα, σε συζήτηση για την λύση του συμβολαίου του τόνισε ότι αρνείται να το λύσει και η μόνη περίπτωση να δεχθεί είναι αν εισπράξει όλο το ποσό που αναγράφεται σε αυτό για όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους...

Και με τον Λεονάρντο ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα στις 21 Αυγούστου συμβαίνει κάτι ανάλογο, και τονίζει πως έρχεται στον Πειραιά για... να μείνει και πως θέλει να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι προσπάθησαν να πείσουν τον μάνατζέρ του να λυθεί το συμβόλαιό του και πως θα έπρεπε να έχει ήδη βρει ομάδα ο παίκτης, όμως εκείνος τους μετέφερε ότι ο πελάτης του θέλει να επιτρέψει στην Ελλάδα και να παίξει ποδόσφαιρο. Το θέατρο του παραλόγου δηλαδή, καθώς σε αυτές τις δύσκολες εποχές οι ποδοσφαιριστές δεν χαρίζουν ούτε... ευρώ από τα συμβόλαιά τους, όμως το περίεργο είναι πως δεν κοιτούν το μέλλον τους, αφού μετά το «ψυγείο» θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να βρουν ομάδα.

Όσο αφορά τον Άγγλο επιθετικό, Ματ Ντάρμπισιρ, ο οποίος επίσης δεν δείχνει διατεθειμένος να «βοηθήσει» τον εαυτό του και την ομάδα του, η κατάσταση είναι η ίδια
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :