Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

«ΔΙΔΑΣΚΕΙ» ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ Ο ΙΜΠΑΓΑΣΑ *BINTEO*


Οι ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα και μεγάλη εμπειρία για κάθε ομάδα είναι μεγάλη υπόθεση και φυσικά ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς και η βοήθειά τους είναι πολύτιμη και όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα είναι ένας από αυτούς, ο οποίος είναι ο κινητήριος μοχλός των «ερυθρολεύκων». Αν και στα 34 προς τα 35, ο Αργεντινός είναι από τους κορυφαίους στην προετοιμασία της ομάδας στο Ζέεφελντ.

Ο Ιμπαγάσα προσφέρει, όμως και με άλλους τρόπους αφού είναι ηγετική μορφή και αυτό δείχνει πόσο χρήσιμοι είναι τέτοιοι παίκτες στο ρόστερ της ομάδας.

Το σκηνικό μετά το τέλος του οικογενειακού διπλού που έγινε το Σάββατο το απόγευμα είναι ενδεικτικό. Ο Ιμπαγάσα πήρε κοντά του τον Γιώργο Βαλεριάνο και επί πέντε περίπου λεπτά τού μιλούσε. Του εξήγησε πως πρέπει να κινείται στο γήπεδο, πώς να περνάει τη μπάλα μπροστά και πώς να καλύπτει τον χώρο για να μαρκάρει τον αντίπαλο.

Ο τρόπος με τον οποίο ο Βαλεριανός άκουγε τον «Κάνιο» ήταν εντυπωσιακός. Τον κοιτούσε στα μάτια όση ώρα εκείνος του μιλούσε και στο τέλος ο Αριέλ τον χτύπησε στην πλάτη.

Σε μία ομάδα είναι γι’ αυτό είναι χρήσιμοι τέτοιοι ποδοσφαιριστές.




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :