Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ ΡΙΤΑΣ: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!


Επίσημη θέση πήρε η διοίκηση της Λιέτουβος Ρίτας, για τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, η οποία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, αναφέρει την πρόθεσή της να κρατήσει τον 23χρονο Λιθουανό, το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και φυσικά την ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του παίκτη.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Λιέτουβος Ρίτας αναφέρει:

«Το κλαμπ του Βίλνιους ήθελε να κρατήσει έναν από τους ηγέτες της, αλλά ο ελληνικός σύλλογος, επιθυμούσε τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, κάνοντας χρήση της οψιόν που περιελάμβανε το συμβόλαιό του. 250 χιλιάδες ευρώ, μέχρι την 1η Αυγούστου ώστε να εξαγοράσει τον παίκτη.

Μετά από διαπραγματεύσεις τριών ημερών που ολοκληρώθηκαν τα δικαιώματα του παίκτη περνάνε στον Ολυμπιακό.

Το Σάββατο, ο Γκετσεβίτσιους θα αφήσει στο στρατόπεδο της εθνικής Λιθουανίας, και θα ταξιδέψει στην Ελλάδα. Εκεί θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας του».

Στη συνέχεια, αναγράφεται ένα μίνι-βιογραφικό του παίκτη, η ανακοίνωση της Λιέτουβος συνεχίζει:

«Αυτό το καλοκαίρι, οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι πλέον το πλούσιο σούπερ-κλαμπ που πλήρωνε αρκετά εκατομμύρια για την απόκτηση του Λίνας Κλέιζα ή του Άρβιντας Ματσιγιάουσκας.

Ο Ολυμπιακός πλέον μοιάζει μια ομάδα «νέα με πεινασμένους παίκτες», όπως πριν από έξι χρόνια που προπονητής της ομάδας ήταν ο Γιόνας Καζλάουσκας και είχε παίκτες τον Ρεϊνάλντας Σεϊμπούτις και τον Εουρέλιους Ζουκάουσκας.

Παρεμπιπτόντως, ένας από τους καλύτερους φίλους του Μαρτύνας Γκετσεβίτσιους, ο Ρεινάλντας Σεϊμπούτις θα πάρει τη θέση του στην Λιέτουβος Ρίτας».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :