Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΕΡΝΕΣΤΟ ΜΕ ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης είχε σύντομη κουβέντα με τον Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο «Τσινγκούρι» βασίζει πάρα πολλά στον πολύπειρο στόπερ ενόψει της νέας χρονιάς και κατά συνέπεια έχει και υψηλές απαιτήσεις από αυτόν...

Η παραμονή του Όλοφ Μέλμπεργκ στον Θρύλο στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, μόνο σίγουρη δεν ήταν. Το όνομα του Σουηδού ενεπλάκη σε ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια για ομάδες του εξωτερικού και κυρίως την τουρκική Γαλατασαράι. Ωστόσο, ο «βράχος» ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία της ομάδας πρώτα στο Ζέεφελντ και μετά στο Έρμελο. Από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση και αρκετά ευδιάθετος, δείγμα παίκτη που παραμένει ήρεμος και... κατασταλαγμένος για το μέλλον του.

Είναι βέβαια, περιττό να αναφέρουμε ότι άπαντες στον Ολυμπιακό στηρίζονται πάνω στην ποιότητα και την ηγετική φυσιογνωμία του Σουηδού, προκειμένου η ομάδα να έχει ακόμη μια εξαιρετική σεζόν στον αμυντικό τομέα. Πρώτος απ' όλους ο ίδιος ο προπονητής του, ο οποίος έχει και τις περισσότερες απαιτήσεις από αυτόν. Ο Βαλβέρδε μιλάει συνεχώς στον 33χρονο μπακ αφού θέλει να παίρνει πρωτοβουλίες και να καθοδηγεί με την εμπειρία του τους νεαρότερους αμυντικούς της ομάδας.

Ο Βαλβέρδε μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, είχε ακόμη μια σύντομη συνομιλία με τον ερυθρόλευκο κεντρικό αμυντικό. Ο Βαλβέρδε φάνηκε να του εξηγεί κάποια πράγματα στον τομέα της τακτικής και γενικά να του ζητάει συγκεκριμένα πράγματα που θέλει να βλέπει στο γήπεδο από τον έμπειρο άσο.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :