Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΕΡΙ ΓΙΑ ΜΠΑΚ-ΑΠ ΤΟΥ ΚΟΣΤΑΝΤΣΟ


Μέγιερι και Δασκαλάκης δίνουν μεγάλη μάχη για το ποιος θα αποτελέσει το μπακ-απ του Κοστάντσο κάτω από τα δοκάρια του Θρύλου, με τον Ούγγρο να έχει το προβάδισμα. Άπαντες στον Ολυμπιακό τον πιστεύουν και τονίζουν ότι έχει έρθει η ώρα για να πάρει τις ευκαιρίες του...

Ο Μπάλαζ Μέγερι μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα βγάζει το νάρθηκα από το δεξί του χέρι και δεν αποκλείεται μάλιστα να αγωνιστεί και στο τελευταίο φιλικό της ομάδας στην Ολλανδία, την Κυριακή κόντρα στη Χέρενφεϊν. Ο 21 ετών γκολκίπερ έχει δουλέψει πάρα πολύ σκληρά στην φετινή προετοιμασία, παρά τον τραυματισμό του, κάτι που το αναγνωρίζουν άπαντες στον Ολυμπιακό. Ίσως μάλιστα με αυτόν τον τρόπο να θέλουν να τον επιβραβεύσουν για τους κόπους του και την υπερπροσπάθεια που έχει καταβάλει. Οπότε, από τη στιγμή που το ιατρικό τιμ θα δώσει το «ΟΚ» για να αγωνιστεί, τότε ο Ούγγρος θα πάρει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, πιθανότατα στο φιλικό της Κυριακής.

Μόνο τα καλύτερα για τον νεαρό τερματοφύλακα λένε όσοι βρίσκονται μέσα στον Ολυμπιακό, αφού τον «πιστεύουν» σαν παίκτη και παράλληλα είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Έκανε την προσπάθειά του, δουλεύει σκληρά ακόμη και με το χέρι στο νάρθηκα και για τους λόγους αυτούς, τεχνικό τιμ και διοίκηση συμφωνούν στο ότι φέτος του αξίζει η ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα του Θρύλου και να πάρει συμμετοχές.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο Σήφης Δασκαλάκης δεν υπολογίζεται. Αντιθέτως μάλιστα, βρίσκεται εντός πλάνων, απλά όπως συμβαίνει πάντα με τη ζωή του γκολκίπερ, θα πρέπει να κάνει και αυτός την υπομονή. Όπως την έκανε και ο Ούγγρος πέρσι, σε μια σεζόν που την πέρασε ουσιαστικά στην εξέδρα.

Στον Ολυμπιακό άλλωστε, ανέκαθεν ίσχυε το εξής: αν θες να κάνεις καριέρα, πρέπει να κάνεις υπομονή και να μιλάς λίγο. Οι αρμόδιοι προφανώς τα μέτρησαν όλα αυτά στην περίπτωση του Ούγγρου, για να φτάσει τώρα στο σημείο να έχει το προβάδισμα για τη «δεύτερη θέση» στους τερματοφύλακες της ομάδας...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :