Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΜΕ ΖΗΣΗ!


Ο ατζέντης του Νίκου Ζήση, Κιθ Γκλας, βάζει τέρμα στις φήμες και στις πληροφορίες, αφού για πρώτη φορά παραδέχεται επίσημα στo gazzetta.gr τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό!

Τον Νίκο Ζήση έχουν προσεγγίσει από τον Ολυμπιακό, με σκοπό να δημιουργηθεί το καλύτερο «ελληνικό» δίδυμο γκαρντ μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη. Η φιλία άλλωστε, που έχουν οι δυο τους και το δέσιμο εντός και εκτός παρκέ είναι γνωστό και για αυτό το λόγο ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θέλει να τους «παντρέψει» και να στηρίξει σε αυτούς (δευτερευόντως και στον Κέιλιν Λούκας) την οργάνωση του παιχνιδιού.

Οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας gazzetta.gr, έχουν μιλήσει με τον παίκτη και είναι κοντά σε συμφωνία, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα που πρέπει να ξεπεραστεί είναι το συμβόλαιο που έχει ο 27χρονος γκαρντ με τη Σιένα.

Σε δηλώσεις του, ο ατζέντης του Νίκου Ζήση, Κιθ Γκλας τόνισε:

«Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό σε πολύ καλό κλίμα» είπε αρχικά.

Στην συνέχεια αρνήθηκε ότι έχει εμπλακεί σε αυτές τις συζητήσεις η ιταλική ομάδα λέγοντας πως:

«Μέχρι στιγμής δεν έχουμε μιλήσει με τη Σιένα. Την τελευταία εβδομάδα δεν έχω επικοινωνήσει καθόλου με παράγοντες της ιταλικής ομάδας».

Το συμβόλαιο του Ζήση με τη Σιένα όμως, δεν δυσκολεύει τις προσπάθειες όλων των πλευρών;

«Αρκετά, αλλά αυτό το ξέρουν όλοι. Δεν θέλω να μαντέψω κάτι για τις προθέσεις της Σιένα, αλλά είναι σίγουρο ότι ο Νίκος είναι πολύτιμος στην ομάδα του, όπως και σε κάθε άλλη ομάδα στην Ευρώπη».

Το ζήτημα λοιπόν, στην προκειμένη περίπτωση είναι το ύψος της αποζημίωσης που θα ζητήσει ο πρόεδρος της Σιένα, Φερντινάντο Μινούτσι. Όπως είπε ο Γκλας:

«Εγώ δεν έχω συζητήσει για χρήματα επισήμως με τον Ολυμπιακό και τον Νίκο, αλλά ακόμα δεν υπάρχει βιασύνη. Θα δούμε τις επόμενες μέρες τι θα συμβεί».

Σύμφωνα πάντα με το gazzetta, οι πρωταθλητές Ιταλίας αναμένεται να ικανοποιηθούν με ένα ποσό γύρω στις 200.000-300.000 ευρώ. Το χάσμα μέχρι στιγμής μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ζήση αφορά ουσιαστικά στο ποιος εκ των δυο θα πληρώσει την αποζημίωση στη Σιένα, αλλά φαίνεται πως λόγω της μεγάλης επιθυμίας και των δυο πλευρών να συνεργαστούν, το κενό θα γεφυρωθεί.

Αυτό ίσως να μην αργήσει να συμβεί, δεδομένου ότι από το βράδυ της Κυριακής μπήκε το νερό στο αυλάκι στις συζητήσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Ζήση, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο θέμα της δικής του αμοιβής υπάρχει πλέον ταύτιση...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :