Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!


Το ΔΣ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλο, απέστειλε, για την τεράστια επιτυχία της εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών, που κατέκτησε την κορυφή του κόσμου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού ΣΦΠ απέστειλε στον πρόεδρο της ΚΟΕ κ. Δημήτρη Διαθεσόπουλο την ακόλουθη επιστολή:

«Αξιότιμε Πρόεδρε,

Η κατάκτηση της κορυφής του κόσμου από την ολόχρυση Εθνική μας ομάδα πόλο γυναικών επισφράγισε την αγωνιστική και τη ψυχική ανωτερότητα που επέδειξε σε όλους τους αγώνες της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου. Η τεράστια αυτή επιτυχία δεν είναι τυχαία. Προήλθε μέσα από συστηματική και σκληρή δουλειά και αποτελεί τον χρυσό κρίκο στην αλυσίδα με το Ολυμπιακό και το Πανευρωπαϊκό μετάλλιο.

Παρακαλούμε όπως δεχθείτε και μεταφέρετε στην τεχνική ηγεσία και τις αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας τα θερμά μας συγχαρητήρια. Έγραψαν ιστορία!

Το ΔΣ του Ολυμπιακού ΣΦΠ».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :