Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΙΛΣΕΝ Η ΚΑΧΑΣΟΛ


Δεν ενδιαφέρει πια την Καχασόλ ο Ματ Νίλσεν, σύμφωνα με δημοσίευμα του "katimagiko.gr", από την στιγμή που το κασέ του είναι αρκετά υψηλό για τα οικονομικά δεδομένα των Ισπανών.

Έχει δοθεί εντολή από τον Ολυμπιακό στον Αυστραλό φόργουορντ να βρει ομάδα, αλλά το υψηλό του κασέ (800.000 ευρώ) δεν έχει επιτρέψει μέχρι στιγμής σε κάποιον ενδιαφερόμενο να συμφωνήσει μαζί του.

Η Καχασόλ εμφανιζόταν να ενδιαφέρεται πολύ έντονα για αυτόν, αλλά οι απαιτήσεις του για συμβόλαιο, οι οποίες θα έφθανε τις 600.000 ευρώ, αφού είχε ζητήσει από τον Ολυμπιακό την κάλυψη του υπόλοιπου ποσού, έκανε τους Ισπανούς να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους και να στραφούν σε πιο οικονομικές λύσεις.

Οι ερυθρόλευκοι δεν υπολογίζουν τον Νίλσεν φυσικά, αφού έχουν ήδη καλύψει τις τρεις θέσεις μη κοινοτικών (Χάινς, Λούκας, Χάουαρντ), αλλά επιθυμούν να βρει το συντομότερο δυνατόν, ομάδα για να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :