Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΓΕΣΤΕ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…


Τη δεδομένη χρονική στιγμή άπαντες στον Ολυμπιακό κινούνται σε ρυθμούς Φραν Γέστε. Ο Βάσκος, έχει καταφέρει να κερδίσει τους συμπαίκτες και την τεχνική ηγεσία από τις πρώτες του προπονήσεις και άπαντες περιμένουν να είναι 100% έτοιμος, έτσι ώστε να αποτελέσει ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης, ο Γέστε έφερε αναμνήσεις από Ζιοβάνι όταν πέτυχε ένα καταπληκτικό τέρμα με λόμπα. Κατά τα άλλα, η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται με τον Βαλβέρδε να δείχνει ικανοποιημένος από όσα βλέπει και να περιμένει πως και πως την επιστροφή των Γέστε και Φέισα στην ομάδα.

Ο Βαλβέρδε ειδικά για τον Σέρβο μέσο, περιμένει να δει το κατά πόσο θα ενταχθεί στην ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων», προκειμένου να κάνει στη συνέχεια την εισήγησή του, για την απόκτηση πρωτοκλασάτου αμυντικού μέσου ή όχι. Ο έμπειρος τεχνικός, δείχνει να έχει εμπιστοσύνη και στον Ουρτάδο, ο οποίος έδειξε δείγματα του ταλέντου του στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βέρντερ, η οποία κατά πολλούς, ήταν η καλύτερη από την ημέρα της απόκτησής του από τον σύλλογο του Πειραιά.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :