Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΘΕΣΑΡ ΑΡΘΟ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ


Ο Θέσαρ Άρθο μίλησε στο Onsports για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, τον Νταβίντ Φουστέρ, με τους οποίους συνεργάστηκε στη Βιγιαρεάλ, αλλά και τους Ιβάν Μαρκάνο και Φραν Γέστε.

Αναλυτικά οι δηλώσειτ του στο Onsports: Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, είπε:
«Τον έζησα από κοντά τον Ερνέστο Βαλβέρδε, έστω και για λίγο. Περίπου δυο με τρεις εβδομάδες έκανα προετοιμασία μαζί του, όμως έφυγα από τη Βιγιαρεάλ γιατί με ζήτησε η Βαγιαδολίδ και εκεί ήξερα ότι θα έχω περισσότερες ευκαιρίες να παίζω βασικός. Τον εκτιμώ αφάνταστα και ως προπονητή και ως άνθρωπο. Στην Ισπανία θεωρείται ένας από τους καλύτερους προπονητές. Έχει δείξει τι μπορεί να κάνει αναλαμβάνοντας από την αρχή μια ομάδα. Έδειξε τα... χαρτιά του και με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και με την Εσπανιόλ, με την οποία έφτασε σε ένα ευρωπαϊκό τελικό.

Είναι ένας προπονητής πολύ εργατικός με εξαιρετική δουλειά στην τακτική κάτι το οποίο τον κάνει να ξεχωρίζει. Προσωπικά τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους της Πριμέρα και θα ήθελα να δουλέψω μαζί του σε κάποια ομάδα. Είναι από τους προπονητές που σου μαθαίνουν πολλά πράγματα»

Για τον Νταβίντ Φουστέρ, τόνισε:

«Έχω παίξει με τον Νταβίντ Φουστέρ στη Βιγιαρεάλ. Τον ξέρω πολλά χρόνια, ήμασταν μαζί από τις ακαδημίες και παραμείναμε και στη συνέχεια. Τον θεωρώ πάρα πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Έχει υψηλή τεχνική κατάρτιση. Μιλάμε αρκετά συχνά στο τηλέφωνο και μαθαίνω ότι τα πηγαίνει πολύ καλά στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και νιώθω τυχερός που έχω διατηρήσει φιλία μαζί του»

Για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Ιβάν Μαρκάνο, δήλωσε:

«Επίσης πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο Ιβάν Μαρκάνο. Με τον Ερνέστο, στη Βιγιαρεάλ έκανε μεγάλα παιχνίδια και την περασμένη σεζόν στη Χετάφε ήταν από τους καλύτερους. Ο Ολυμπιακός με αυτούς τους δύο έχει αποκτήσει όχι μόνο καλούς ποδοσφαιριστές αλλά και πολύ καλούς χαρακτήρες».

Για τους Φραν Γέστε και Άλμπερτ Ριέρα, είπε:

«Ο Φρανθίσκο Γέστε είναι απίστευτος ποδοσφαιριστής. Είναι παίκτης με τεράστια προσωπικότητα και δε νομίζω ότι θα δυσκολευθεί να γίνει ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Έχει κάνει πράγματα που λίγοι ποδοσφαιριστές έχουν καταφέρει με τόση σταθερότητα μέσα στο χρόνο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Σε ότι αφορά στον Άλμπερτ Ριέρα, είναι επίσης ένας πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής. Διεθνής με την εθνική μας ομάδα και με παρουσία στη Λίβερπουλ. Τον θεωρώ έναν από τους πιο ολοκληρωμένους αριστερούς χαφ που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στη Λίγκα».

Τέλος, όταν τον ρωτήσαμε τι γνωρίζει για τον Ολυμπιακό, τόνισε:

«Έχω μάθει για τους παίκτες που πήρε τώρα ο Ολυμπιακός. Ξέρω ότι υπάρχει ένας πυρήνας Ισπανών ο οποίος συμπληρώνεται από σπουδαίους ποδοσφαιριστές όπως οι Έλληνες που έχει ο Ολυμπιακός, ο Ιμπαγάσα, ο Μέλμπεργκ, ο Μιραλάς, ο Πάντελιτς, ο Ρόμενταλ και αρκετοί ακόμα που δεν θυμάμαι τα ονόματά τους. Λόγω του Νταβίντ αλλά και των πολλών Ισπανών μαθαίνω τα νέα του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι με αυτό το ρόστερ που διαθέτει φέτος πρέπει να στοχεύει ψηλά στο Champions League. Όχι μόνο να περάσει από τον όμιλο αλλά να κάνει και το επόμενο βήμα. Φίλε, αυτό το ρόστερ αξίζει πολλά χρήματα και μπορεί να φτάσει πολύ μακριά. Αρκεί να το πιστέψουν και να δουλέψουν σκληρά. Οι παίκτες είναι όλο ποιότητα και με τον Ερνέστο στον πάγκο έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μεγάλα πράγματα στο Champions League».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :