Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ


Όπως επίσημα ανακοίνωσε η ΠΑΕ από την ιστοσελίδα του συλλόγου ιδρύθηκε μία ακόμη σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό πως λειτουργεί πλέον σχολή ποδοσφαιριστών των «ερυθρολεύκων» και στην Αιδηψό Ευβοίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με την επίσημη Σχολή Ποδοσφαίρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Αιδηψό Ευβοίας.

Η νέα μας Σχολή Ποδοσφαίρου θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στα τέλη Αυγούστου 2011 στις εγκαταστάσεις της, στην περιοχή των Λουτρών Αιδηψού.

Οι συνεργάτες μας θα έχουν την αμέριστη στήριξη και την παροχή τεχνογνωσίας από τη Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για την πραγματοποίηση του νέου οράματος μας, με στόχους την εύρεση, την άρτια εκπαίδευση και την αξιοποίηση των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών σε όλη την Ελλάδα.

Καλωσορίζουμε τους νέους συνεργάτες μας στην Αιδηψό και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Στοιχεία επικοινωνίας της Σχολής Ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Αιδηψό: Σχολή Ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Αιδηψός Ευβοίας: Υπεύθυνος: Αναγνώστου Αθανάσιος

Διεύθυνση: Ερμού 1, Λουτρά Αιδηψού, Τ.Κ. 34300 - Τηλ: 2226023980, Κιν: 6976656933».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :