Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΕΡΜΕΛΟ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Τελικά θα καθυστερήσουμε μερικές μέρες να μάθουμε ποιοι θα είναι οι αρχηγοί του Θρύλου μας φέτος και αυτό λόγω των εκκρεμών υποθέσεων των Όλοφ Μέλμπεργκ και Βασίλη Τοροσίδη. Πιθανότατα και οι δυο, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, να βρίσκονται μέσα στην τριάδα των αρχηγών εφόσον βέβαια συνεχίσουν να είναι στην ομάδα μας, αφού και για τους δυο δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα το μέλλον τους.

Όσον αφορά τον Έλληνα διεθνή, ο Ολυμπιακός έχει ενημερωθεί ότι σύντομα θα φτάσει επίσημη πρότασης απόκτησής του από κάποια ομάδα, ενώ για τον Σουηδό υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από της Γαλατάσαράι, με την οποία οι ερυθρόλευκοι, θα παίξουν και φιλικό στο Καραϊσκακή μέσα στις 17 Αυγούστου...

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η σχετική ανακοίνωση για τους αρχηγούς της ομάδας μας, πιθανότατα να βγει όταν ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στο Έρμελο της Ολλανδίας, όπου και θα δώσει φιλικούς αγώνες.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :