Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΕΤΡΕΑΣ ΣΕ ΚΑΛΜΑΖΙΔΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…


Οι θέσεις των δύο ακραίων και η περίπτωση του Γιώργου Πετρέα απασχολούν τον Γιάννη Καλμαζίδη μετά την απόκτηση του Μαρτίνες, που σχεδιάζει τον Ολυμπιακό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Καλμαζίδης, στις θέσεις των ακραίων, καλείται ουσιαστικά να επιλέξει ανάμεσα στους Ρολάντο Ντεσπέιν ή Πέδρο Ισάνγκα, αφού και οι δύο δεν μπορούν για οικονομικούς λόγους να συνυπάρξουν στο ρόστερ. Παράλληλα, αναζητείται και ο διάδοχος του Τζέισον Γιαμπλόνσκι, με τον Λευκορώσο Σεργκέι Αντάνοβιτς να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Το θέμα του Γιώργου Πετρέα ωστόσο παραμένει ανοιχτό. Εκτιμάται δε, ότι ακόμη και εντός της ημέρας μπορεί να βρεθεί λύση με τα χρέη του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό του και στη συνέχεια να υπογραφεί το έγγραφο με το οποίο θα μένει ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

Ωστόσο από τον Ολυμπιακό επιβεβαίωναν ότι στην περίπτωση αυτή, θα δράσουν για να τον ντύσουν στα «ερυθρόλευκα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :