Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΤΖΟΝ ΚΑΡΕΛΣΕ: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΚΑ...


Ο τεχνικός της Μπρέντα, Τζον Καρέλσε περιμένει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να αποφασίσει ποιοι θα ξεκινήσουν την επόμενη Κυριακή, στην πρεμιέρα του ολλανδικού πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Τβέντε.

Δεν έχει αποφασίσει ακόμα από ποιους θα αποτελείται η πρώτη 11άδα της χρονιάς ο Ολλανδός προπονητής της Μπρέντα, κόντρα στην περυσινή διεκδικήτρια του ολλανδικού τίτλου, Τβέντε και έτσι περιμένει το ματς με τον Ολυμπιακό.

Κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας στα 90 λεπτά του αγώνα θα παρατηρήσει ποιοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ποιοι όχι, έτσι ώστε να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς.

Με δηλώσεις του στο επίσημο site της Μπρέντα, ο Τζον Καρέλσε, τόνισε:

«Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι απλά μέρος της προετοιμασίας, ενόψει του πρώτου αγώνα της χρονιάς, με αντίπαλο την Τβέντε. Μέχρι τότε θα έχω αποφασίσει με ποια ομάδα θα ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :