Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗ NOVA ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...


Οι συζητήσεις ανάμεσα στη NOVA και στον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει και με διαφαινόμενη συμφωνία μεταξύ τους αλλάζει όλος ο τηλεοπτικός χάρτης.

Οι Πειραιώτες, αναμένεται να ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις τους με μια συμφωνία με το συνδρομητικό κανάλι, κάτι το οποίο θα επιφέρει πολλές αλλαγές.

Κατ' αρχήν θα πρέπει να βρεθούν οι κατάλληλες μέρες και ώρες μεταδόσεων των αγώνων, τέτοιες που να βολεύουν τηλεοπτικά το "προϊόν" να γίνει περισσότερο εμπορικό. Ήδη τα στελέχη της NOVA (σ.σ. Forthnet) επεξεργάζονται το πλάνο για τη νέα χρονιά και όλα βρίσκονται υπό συζήτηση.

Πιθανολογείτε μάλιστα να έχουμε και αγώνα τη Δευτέρα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τη συνεννόηση αλλά και με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αλλαγές στις ώρες, να γίνουν δηλαδή τύπου πρέμιερ λίγκ και να γίνονται παιχνίδια πολύ νωρίς το μεσημέρι.

Οι διεργασίες είναι πολλές και οι συζητήσεις μέχρι να καταλήξουν στο τελικό πλάνο, θα κρατήσουν καιρό και δεν αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν από τα μέσα Ιουλίου, ίσως και λίγο αργότερα.

Θεωρείται κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι στο "κόλπο" των μεταδόσεων θα μπει και ένα "ελεύθερο" κανάλι, γιατί πρέπει κάποια παιχνίδια ή στιγμιότυπα να μεταδίδονται από μη συνδρομητικό κανάλι.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :