Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΤΤΑ (1-0) ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΣΕΪΓ *BINTEO*


Καλύτερος παίκτης της Ρεν ήταν ο τερματοφύλακα της, Μπενουά Κοστίλ, στο «Βελοντρόμ» όπου η ομάδα του υποχρέωσε την Μαρσέιγ στη δεύτερη σερί ήττα της στο γαλλικό πρωτάθλημα, η οποία ήλθε να προστεθεί στις τρεις ισοπαλίες με τις οποίες ξεκίνησε η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού, στο Σαμπιονά οπότε βρίσκεται στο -8 από την κορυφή μόλις στην πέμπτη αγωνιστική!

Οι Γάλλοι έρχονται στην Ελλάδα για να παίξουν την Τρίτη κόντρα στον Θρύλο για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας συμπληρώσει οκτώ συνεχή ματς χωρίς νίκη. Στα πέντε φετινά παιχνίδια που έχει αγωνιστεί η ομάδα του Ντεσάμπ, προστίθενται και τα τρία με τα οποία ολοκλήρωσε το περσινό πρωτάθλημα, στερώντας της τον τίτλο. Το φετινό της ξεκίνημα είναι το χειρότερο για τον Γάλλο τεχνικό, ο οποίος μαζί με τους παίκτες του αποδοκιμάστηκαν μετά το τέλος του ματς!

Η Μαρσέιγ ήταν καλύτερη στην διάρκεια του αγώνα, αλλά χωρίς τίποτα εντυπωσιακό. Σίγουρα συνετέλεσε και η απουσία του Βαλμπουενά ο οποίος, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 23ο λεπτό με τον Αμαλφιτανό που τον αντικατέστησε να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στο ρόλο. Παράλληλα, ο Λούτσο Γκονζάλες δε βρέθηκε σε καλή ημέρα, και τελικά και αυτός αποχώρησε τραυματισμένος και έτσι η Μαρσέιγ, χωρίς ουσιαστικά να διαθέτει οργανωτή, δεν είχε να παρουσιάσει τίποτα το ιδιαίτερο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, η είσοδος του Ζινιάκ, ο οποίος είχε ακουστεί και στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, της έδωσε άλλη ώθηση και δημιούργησε πολλούς κινδύνους μπροστά από τον Κοστίλ, αλλά ο τερματοφύλακας της Ρεν αντέδρασε σωστά και αποσόβησε τους κινδύνους. Και ενώ οι Φωκαείς πίεζαν και έδειχναν να έχουν την δυνατότητα να κάνουν την πρώτη τους νίκη στο Σαμπιονά, ήλθε η βολίδα του Κεμπό για να τους «τελειώσει» και να τους καταρρακώσει ψυχολογικά.

Ο καλός Ολυμπιακός μπορεί να αντιμετωπίσει στα ίσα την Μαρσέιγ στο "Γ. Καραϊσκάκης" την Τρίτη. Ειδικά η πίεση ψηλά μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην εστία των Γάλλων, αφού η άμυνά της παρουσιάζει πολλά προβλήματα, ενώ και οι γραμμές απέχουν πολύ μεταξύ τους. Φυσικά δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι η Μαρσέιγ έχει στο ρόστερ της παίκτες πολύ μεγάλα ονόματα ποδοσφαιριστών, που γνωρίζουν πολύ καλά πως πρέπει να διαχειριστούν τέτοιες, δύσκολες, καταστάσεις σαν αυτές που βιώνει αυτόν τον καιρό η ομάδα.

ΜΑΡΣΕΙΓ:
Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Φανί, Ντιαβαρά, Μορέλ, Ντιαρά, Σεϊρού, Λούτσο Γκονζάλεζ (64’ Καμπορέ), Βαλμπουενά (22΄Αλμαφιτανό), Αγιού (56’ Ζινιάκ), Ρεμί

ΡΕΝ:
Κοστίλ, Τεοφίλ, Μανιάν, Κανά Μπιγίκ, Ντανζέ, Μβιλά, Παγιό, Πιτρόιπα (81’ Νταλμά), Φερέ, Μπουκαρί (66’ Κεμπό), Μοντάνιο (64’ Χάντζι)



szólj hozzá: Marseille 0-1 Rennes
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :