Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΙΜΠΑΓΑΣΑ (11/9)


Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:00, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τρίτης (13/9, 21:45) με την Μαρσέιγ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ιμπαγάσα, όπως και οι Ποτουρίδης, Κοστάνσο, Γκρμπιτς ενώ ο Φετφατζίδης, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται αύριο να προπονηθεί με την ομάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον μεθαυριανό αγώνα με την προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Υπενθυμίζεται ότι η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για διάστημα 15 λεπτών.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας μας, Ερνέστο Βαλβέρδε.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :