Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

125 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ


Η Άρσεναλ γιορτάζει την 125η επέτειο από την ημερομηνία της ίδρυσής της, οι άνθρωποι της οποίας έχουν δημιουργήσει μία τεράστια καμπάνια γύρω από αυτήν.

Τις εμφανίσεις των Λονδρέζων, η αθλητική εταιρεία που ντύνει τους κανονιέρηδες, φρόντισε να προσαρμόσει στις απαιτήσεις της επετείου, θυμίζοντας έντονα τη φανέλα της δεκαετίας του '70, με διάφορα motto να την κοσμούν, ενώ ο σύλλογος τροποποίησε και το σήμα, με δάφνες να το περιτριγυρίζουν.

Συγκεκριμένα, τα φύλλα δάφνης είναι 15 δεξιά και αριστερά, συμβολίζοντας τον αριθμό των ατόμων που δημιούργησαν την ιστορική αγγλική ομάδα, ενώ κάτω από το τροποποιημένο έμβλημα υπάρχει η λέξη «Forward» σαν φόρος τιμής στο πρώτο motto της ομάδας.

Κάτω από το γιακά στην πλάτη της φανέλας υπάρχει η λέξη «Arsenal», ενώ μπροστά και εσωτερικά η φράση «Victoria Concordia Crescit» (σ.σ: «Η νίκη πηγάζει από την αρμονία»), η οποία συνόδευε το σήμα της ομάδας από το 1949 έως το 2002.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :