Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ Η ΑΡΣΕΝΑΛ, 3-0 ΤΗΝ ΜΠΟΛΤΟΝ *ΒΙΝΤΕΟ*


Μόνο όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 κατάφερε η Άρσεναλ να νικήσει τη Μπόλτον με 3-0 και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, έδειξε σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης.

Οι «κανονιέρηδες» δεν ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και δυσκολεύονταν να φτάσουν στην εστία του Γιασκελάινεν, ωστόσο, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ολλανδός με πολύ ωραίο σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το 1-0 και σε συνδυασμό με την αποβολή του Γουίτερ στο 55’, οι φιλοξενούμενοι παραδόθηκαν.

Μετά από αυτό το παιχνίδι άνοιξε και 15 λεπτά αργότερα ο Φαν Πέρσι «ξαναχτύπησε», τελειώνοντας ουσιαστικά τον αγώνα. Ο Γουόλκοτ έβγαλε μια σέντρα πάρε-βάλε απο τα δεξιά και ο Ολλανδός με προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας αλλά και τα δικά του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Σόνγκ στο 88’.

Ο Aρσέν Βενγκέρ παρέταξε την ομάδα με τους:
Σέζνι, Σανιά, Μερτεσάκερ, Κοσιελνί, Γκίμπς, Αρτέτα, Σόνγκ, Ράμσεϊ, Τζερβίνιο, Φαν Πέρσι, Γουόλκοτ, σε διάταξη 4-2-3-1, με τους Φαν Πέρσι-Γουόλκοτ και Τζερβίνιο να αλλάζουν συνεχώς θέσεις.

Με αυτά τα δύο τέρματα ο Φαν Πέρσι έφτασε τα 100 με τη φανέλα της Άρσεναλ.




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :