Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΡΕΙΑ... ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΥ Η ΑΡΣΕΝΑΛ *BINTEO*


Στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ η Άρσεναλ παραπαίει με 4 βαθμούς σε 5 ματς αλλά και 14 γκολ παθητικό.

Διαβάστε τα δύο μαύρα ρεκόρ των "κανονιέρηδων" όπως τα αναλύει το sport24.gr.

Ο Αρσέν Βενγκέρ έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Άρσεναλ σε αγώνα πρωταθλήματος στις 12 Οκτωβρίου του 1996 επικρατώντας με 2-0 της Μπλάκμπερν, όμως 15 χρόνια μετά η ίδια ομάδα φρόντισε να τον πληγώσει με ανεπανόρθωτο τρόπο.

Η πρώτη φετινή επιτυχία των "ρόβερς" στην Πρέμιερ Λιγκ όχι μόνο έσωσε το κεφάλι του Στιβ Κιν ο οποίος ήταν υπ' ατμό πριν την πρώτη σέντρα στο "Ίγουντ Παρκ" (μέχρι και οπαδοί διαδήλωναν εναντίον του πριν τον αγώνα) αλλά συνέβαλε και σε δύο αρνητικά ρεκόρ της Άρσεναλ.

Το πρώτο έχει να κάνει με την εκκίνησή της στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς με απολογισμό μόλις τέσσερις βαθμούς στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, η ομάδα του Βορείου Λονδίνου έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα σε μία σεζόν εδώ και 58 ολόκληρα χρόνια.

Όχι όμως μόνο αυτό, καθώς με τα 14 γκολ που έχει δεχτεί, η Άρσεναλ έγινε η ομάδα με το τρίτο χειρότερο παθητικό στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ μετά τη συμπλήρωση πέντε αγωνιστικών, πίσω από τις Σαουθάμπτον και Ντέρμπι.

Η Σαουθάμπτον τερμάτισε μάλιστα τη σεζόν 1998-99 τέταρτη από το τέλος μαζεύοντας 41 βαθμούς (πέντε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη) ενώ η Ντέρμπι ολοκλήρωσε τη σεζόν 2007-08 έχοντας δεχτεί 89 (!) γκολ και τερματίζοντας τελευταία με την πενιχρή συγκομιδη των 11 βαθμών.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :