Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


Από αυτή τη εβδομάδα τα διαρκείας του ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα τεθούν στην διάθεση του λαού του Θρύλου. Η διοίκηση έχει ετοιμάσει τα διαρκείας με τα οποία οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ αλλά και των δυο του πόλο και να τις βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο σε μια δύσκολη χρονιά όπως αυτή που έρχεται.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ανυπομονεί να τεθούν σε κυκλοφορία τα διαρκείας, ώστε να αγοράσει και να στηρίξει οικονομικά τον Ερασιτέχνη αλλά και τις ομάδες που κάθε χρόνο χαρίζουν κούπες και χαρές στον Σύλλογο.

Στα γραφεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού υπάρχουν τηλεφωνήματα για προ κρατήσεις και αναμένεται μέσα σε λίγες ημέρες τα 500 διαρκείας να έχουν γίνει ανάρπαστα. Οι κάρτες διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ως προς την τιμή τους.

Η πρώτη είναι τα συνδεσμιακά τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά μέσα από τους συνδέσμους στον λαό του Θρύλου. Η δεύτερη κατηγορία έχει διαρκείας αξίας 100 ευρώ και η τρίτη είναι τα VIP τα οποία στοιχίζουν 300.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :