Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΚΟΥΝ: ΚΡΑΤΗΣΑ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΣΕΪΓ


Ο Ζαν Μακούν έστειλε μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι θα σκοράρει με αντίπαλο τη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα του Champions League.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού τα πρώτα δείγματα γραφής του Ζαν Μακούν ήταν άκρως ενθαρρυντικά στα 45 λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στον ΟΦΗ, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του Champions League, όμως πλέον αυτό που περιστρέφεται στο μυαλό του όπως και σε όλους στο μεγάλο λιμάνι είναι η λέξη Μαρσέιγ.

Ο πρώτος αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδας στη φάση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης είναι οι Μασσαλοί και ο Καμερουνέζος χαφ υποστήριξε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής» ότι η ομάδα του θα εμφανιστεί διαφορετική σε σύγκριση με το ματς κόντρα στους Κρητικούς.

Αρχικά ο 28χρονος άσος του Ολυμπιακού τόνισε:

«Με τη Μαρσέιγ θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Είναι ένας αγώνας για το Champions League με μία πολύ καλή ομάδα. Είναι το πρώτο μας επίσημο ματς και αυτό είναι σίγουρα δύσκολο για κάθε παίκτη, όμως είναι ένας μεγάλος αγώνας για εμάς και έτσι θα τον αντιμετωπίσουμε».

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι θα σκοράρει κόντρα στη Μαρσέιγ ήταν... αποκαλυπτικός:

«Πιστεύω πως ναι. Δεν σκόραρα εναντίον του ΟΦΗ, το κράτησα για να το κάνω με αντίπαλο τη Μαρσέιγ. Είναι μία ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες. Αλλά και εμείς είμαστε μία ομάδα καλών παικτών και συνθέτουμε ένα αξιόλογο σύνολο».

Τι είναι όμως αυτό που οφείλει από την πλευρά της να κάνει η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε για να γείρει προς αυτήν η πλάστιγγα της νίκης την ερχόμενη Τρίτη στο Φάληρο;

«Να παίξει, να παίξει, να παίξει! Να παίξει δυνατά, να κρατήσει τη μπάλα, να προσπαθήσει να σκοράρει. Να παίξει...».

Σε ερώτηση τέλος για το αν αισθάνεται σταρ στην ομάδα λόγω της μεγάλης αγάπης που του έχει δείξει ο κόσμος του Ολυμπιακού από την πρώτη μέρα παρουσίας του στην Ελλάδα, απάντησε:

«Όχι, όχι. Δεν είμαι εγώ ο σταρ. Όλοι είμαστε το ίδιο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος για όλους τους συμπαίκτες μου, όπως και για τη συμπεριφορά του κόσμου. Χαίρομαι πολύ που είμαι στον Ολυμπιακό».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :