Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΩΡΑΛΗΣ: ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ


Ο Γιάννης Μώραλης, ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, μίλησε στην εκδήλωση χορηγού της ομάδας και αναφέρθηκε στον όμιλο του Champions League και το ματς με τη Μαρσέιγ, στο φιλικό με τον ΟΦΗ, αλλά και στη θέση της ομάδας για το ποδόσφαιρο.

Παράλληλα, επισήμανε τη στήριξη του κόσμου και το γεγονός ότι ανταποκρίνεται με την παρουσία του στο γήπεδο ακόμη και σε περιόδους οικονομικής κρίσης.

Για το ματς με τους Γάλλους και τον όμιλο, είπε:

«Σίγουρα θέλουμε τη νίκη, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή αρχή. Πρωταρχικός σκοπός μας είναι να κάνουμε το απόλυτο στην έδρα μας, αυτό το γνωρίζουν όλοι. Δεν συμφωνώ με κανένα που λέει ότι είναι εύκολος όμιλος. Είναι ένας δύσκολος όμιλος με τέσσερις ομάδες δυνατές. Μπορείς να βγεις από πρώτος ως τελευταίος. Θέλει υπομονή. Είναι δύσκολο το ότι δεν έχουμε δώσει επίσημο αγώνα. Πλεονέκτημα για εμάς είναι η έδρα μας και ο κόσμος μας. Πρέπει να έχουμε κόσμια συμπεριφορά και να μην έχουμε κάποια προβλήματα που είχαμε στο παρελθόν».

Από εκεί και πέρα, για το φιλικό με τον ΟΦΗ και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζεται σκληρά από τους αντιπάλους του, σχολίασε:

«Πολλές φορές μας αντιμετωπίζουν σκληρά. Οι παίκτες υπερβάλουν συνήθως για να δείξουν πως αξίζουν μια θέση στην ενδεκάδα και να αποδείξουν στον κόσμο τους ότι μπορούν να παίζουν. Πιστεύω πως ο ΟΦΗ δεν θα έρθει με αυτή τη διάθεση. Θα έρθει ήρεμα. Αν φοβόμαστε δεν θα το κάναμε το φιλικό. Και εμείς και οι αντίπαλοι θέλουμε να είναι δυνατό ματς, χωρίς χτυπήματα όμως»

Σχετικά με την κίνηση των εισιτηρίων και την ανταπόκριση του κόσμου, είπε:

«Είμαστε ικανοποιημένοι από τις πωλήσεις διαρκείας. Σε περιόδους οικονομικής κρίσης οι φίλοι του Ολυμπιακού στάθηκαν δίπλα στην ομάδα, ανταποκρίθηκαν. Έχουμε ακόμα κάρτες διαρκείας και η κίνηση είναι πάρα πολύ καλή. Ποτέ δεν είχαμε παράπονο από τους φίλους του Ολυμπιακού».

Όσο για το ποδόσφαιρο γενικότερα, είπε:

«Η θέση του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρη. Είμαστε υπέρ του ποδοσφαίρου και υπέρ του να παίζεται μπάλα. Υπάρχουν προβλήματα αλλά αυτά δεν θα λυθούν αν σταματήσει να παίζεται ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να σταματήσει το ποδόσφαιρο για να λυθούν τα προβλήματα. Μην ξεχνάμε ότι για κάθε άνθρωπο που αγαπάει το ποδόσφαιρο το να πηγαίνει στο γήπεδο είναι ένας τρόπος για να ξεφεύγει από τα προβλήματα που τον απασχολούν στην καθημερινότητα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :