Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΞΑΝΑ ΣΤΑ «ΒΑΣΑΝΑ» Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ…


Την Παρασκευή (09/09) ολοκληρώθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, σε Καρπενήσι και Λιτόχωρο, με την αποστολή να βρίσκεται πλέον στην Αθήνα.

Πάντα σε συνεννόηση με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο Βαγγέλης Αγγέλου, αποφάσισε να δώσει ρεπό στους παίκτες, όχι όμως για πολύ. Οι Πειραιώτες έκατσαν χθες (10/09) και το πρωί, αλλά το απόγευμα θα βρεθούν κανονικά στο ΣΕΦ, για να συνεχίσουν τα… βάσανα.

Αναφορικά με το Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος δεν έχει μπει ακόμα στον κανονικό ρυθμό προπόνησης, θα επιχειρήσει να ανεβάσει «στροφές» μέσα στην εβδομάδα. Στόχος του ίδιου και του τεχνικού επιτελείου του Ολυμπιακού είναι να μπει σταδιακά στην προετοιμασία, με στόχο να πατήσει παρκέ για να αγωνιστεί στα φιλικά που θα γίνουν στην Κωνσταντινούπολη, το διήμερο 1-2 Οκτωβρίου, με Εφές Πίλσεν και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

Βέβαια, οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού, δεν θα χρειαστεί να περιμένουν έως τότε για να αγωνιστούν ξανά, αφού το τεχνικό επιτελείο της πειραϊκής ΚΑΕ έχει προγραμματίσει αρκετές φιλικές αναμετρήσεις, στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Οι Πειραιώτες θα παίξουν με τον Ίκαρο Καλλιθέας την Τρίτη (13/09) στο κλειστό της Γλυφάδας και την Πέμπτη (15/09) στο ΣΕΦ, στους πρώτους αγώνες επί αθηναϊκού εδάφους.

Όσο αφορά τις διαπραγματεύσεις του Μάικ Μπράμος με τους διοικούντες την Γκραν Κανάρια, αναμένεται να κορυφωθούν μετά το φινάλε του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας. Ο ομογενής φόργουορντ, που έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Ολυμπιακό, αναμένεται να μεταβεί στην Ισπανία, προκειμένου να διεκδικήσει την ελευθερίας του από τον ισπανικό σύλλογο.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :