Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ


Μόλις τέσσερις μέρες πριν το αποφασιστικό πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού για το Champions League, τα δείγματα γραφής που έμειναν πάνω στο χορτάρι του "Γ. Καραϊσκάκης", στο φιλικό με τον ΟΦΗ, κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι, αφού φάνηκαν ξεκάθαρα οι ελλείψεις όπως και η αγωνιστική απραξία. Ευκαιρίες είχε κάποιες λίγες ο Ολυμπιακός, ανούσιες όμως εκ του αποτελέσματος και χωρίς ρυθμό οι ερυθρόλευκοι.

Ας δούμε όμως και τι έκανε ο κάθε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ξεχωριστά:

Κοστάντσο:
Στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν απειλήθηκε καθόλου από τους Κρητικούς που δεν πάτησαν την περιοχή του.

Τοροσίδης:
Σε μέτρια επίπεδα, ενώ και επιθετικά σε καμιά περίπτωση δεν ήταν ο Τοροσίδης των προηγούμενων χρόνων...

Παπαδόπουλος:
Δεν δέχτηκε πίεση, ωστόσο ήταν και πάλι καλός, κάνοντας όπως πάντα πολύ καλό δίδυμο με τον Όλοφ Μέλμπεργκ.

Μέλμπεργκ:
Ούτε αυτός αντιμετώπισε πρόβλημα από τους επιθετικούς του ΟΦΗ, και γενικά είχε ένα ξεκούραστο απόγευμα. Στο 35’ ανησύχησε τον Κάρολ, καθώς ο πορτιέρο του ΟΦΗ μπλόκαρε την κεφαλιά του.

Μαρκάνο:
Στο πρώτο μέρος έπαιξε στο αριστερό άκρο της άμυνας και στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε ως στόπερ με τον Παπάζογλου παρτενέρ του, χωρίς να έχουν όμως την απαραίτητη χημεία ως δίδυμο και χωρίς να δείξει κάτι αξιόλογο σε καμιά από τις δυο θέσεις που αγωνίστηκε.Ειδικότερα αριστερά, έχασε αρκετές μάχες.

Φέισα:
Πίεσε και κυκλοφορούσε σωστά τη μπάλα, χωρίς να βοηθήσει και ιδιαίτερα με την απόδοσή του.

Μοντέστο:
Όπως πάντα έτρεξε, μάρκαρε και όποτε μπορούσε έβγαινε και στην επίθεση για να βοηθήσει. Βγήκε νωρίς από το ματς, ίσως για να είναι ξεκούραστος για την Τρίτη.

Αμπντούν:
Στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού δεν έδειξε «ψαρωμένος». Ήταν δραστήριος και προσπάθησε με "μπούκες" να ανοίξει την άμυνα του ΟΦΗ. Έπαιξε και στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής, δείχνοντας καλά στοιχεία και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

Χολέμπας:
Σε ρόλο αντι-Ριέρα δεν ήταν καλός παρόλο που προσπάθησε πολύ. Στο δεύτερο μέρος που πέρασε στην συνηθισμένη θέση του, εμφανίστηκε βελτιωμένος και σοβαρός στις επιλογές του, χωρίς όμως και αυτός να ξεχωρίσει.

Φουστέρ:
Για ακόμα ένα παιχνίδι έκανε όσα μπορεί και του ζητάει ο προπονητής του. Πίεσε ψηλά, κυνήγησε μπάλες και βοηθούσε σημαντικά στην οργάνωση της ομάδας. Ήταν μέσα στις δύο καλές φάσεις της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο και στάθηκε άτυχος στο 6’ (κεφαλιά δοκάρι) και στο 43’ όταν είδε τον Κάρολ να του βγάζει το σουτ.

Μιραλάς:
Κινητικός όπως πάντα, τραβούσε πάνω του δύο και τρεις αμυντικούς, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει, αν και είχε μερικές καλές ευκαιρίες.

Μέγιερι:
Ούτε αυτός απειλήθηκε από τους φιλοξενούμενους. Παρ' όλα αυτά, μιλούσε συνεχώς στους αμυντικούς του για να τους κατευθύνει, στοιχείο που πρέπει να έχει ένας τερματοφύλακας.

Μανιάτης:
Καλός και με αρκετές κούρσες από τα δεξιά για να βοηθήσει επιθετικά, χωρίς όμως να αφήνει τα αμυντικά του καθήκοντα.

Παπάζογλου:
Συνέθεσε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Ιβάν Μαρκάνο, μετά την αποχώρηση των Μέλμπεργκ και Παπαδόπουλου. Όσο αγωνίστηκε θα μπορούσε να είχε σημειώσει και ένα γκολ, όμως η κεφαλιά του -αν και αμαρκάριστος- έφυγε ψηλά άουτ.

Μακούν:
Έδειξε κάπως αγχωμένος, αλλά αναλαμβάνοντας τον ρόλο του «κόφτη», είχε καλές μεταβιβάσεις και θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα γκολ, αν δεν έκανε φοβερή απόκρουση ο Κάρολ.

Ορμπάιθ:
Χωρίς να πιάσει ιδίατερα καλή απόδοση, στο ντεμπούτο του δεν ήταν και αρνητικός. Ήταν λίγες οι φορές που πέρασε η μπάλα από τα πόδια του, αλλά έδειξε ότι έχει τη μακρινή μπαλιά και οι μεταβιβάσεις του ήταν σωστές.

Γκρμπιτς:
Αρκετά κινητικός και ζητούσε μπάλα, όμως δεν τροφοδοτήθηκε αρκετά για να απειλήσει την αντίπαλη εστία, παίζοντας σε μια θέση που δεν έχει κάνει καλές εμφανίσεις, σε αντίθεση με δεξιά που έχει δείξει άλλο πρόσωπο.

Φετφατζίδης:
Αγωνίστηκε περισσότερο σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, όμως σε κάθε ευκαιρία άλλεζε θέσεις μπερδεύοντας τους αμυντικούς του ΟΦΗ. Δεν είχε καλά τελειώματα επιχειρώντας αδύναμα σουτ και γενικά έπαιξε... άψυχα.

Γέστε:
Οργάνωσε όσο μπορούσε το παιχνίδι και ταλαιπώρησε αρκετά τους αντιπάλους του. Έδωσε δύο ασίστ «πάρε-βάλε» σε Μακούν και Χαβίτο, όμως οι συμπαίκτες του τις σπατάλησαν.Αν ήταν και λίγο πιο γρήγορος...

Χαβίτο:
Δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό για άλλη μια φορά. Έχασε μοναδική ευκαιρία στο τέλος του ματς να δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό, όταν από μπαλιά πάρε βάλε του Γέστε βρέθηκε αμαρκάριστος και σε καλή θέση απέναντι από τον πορτιέρο του ΟΦΗ.

Βαλεριάνος:
Προσπάθησε να πάρει ενέργειες και να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι, χωρίς όμως και να το πετύχει. Ήταν κινητικός αλλά και με περιττές ενέργειες...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :