Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ, ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ


Επέστρεψε η αποστολή του Ολυμπιακού από το Λιτόχωρο και μετά το επιβεβλημένο διήμερο ρεπό, οι ερυθρόλευκοι θα μαζευτούν ξανά τη Δευτέρα το πρωί στο ΣΕΦ, όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, για την επανεκκίνηση της προετοιμασίας τους, επί πειραϊκού εδάφους πλέον, μετά από δύο εβδομάδες παραμονής σε Ευρυτανία και Πιερία.

Τη Δευτέρα αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος ολοκληρώνει το πρόγραμμα αποθεραπείας του και φαίνεται έτοιμος να ακολουθήσει τις προπονήσεις της υπόλοιπης ομάδας.

Ο Ολυμπιακός θα παραμείνει στον Πειραιά μέχρι τις 20 του μήνα, αφού την επομένη οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν στην Ιταλία τη Σάσαρι ενώ θα ακολουθήσει και το τουρνουά στο Κάλιαρι.

Κατά την παραμονή της ομάδας στον Πειραιά, το πρόγραμμα δεν θα περιλαμβάνει μόνο προπονήσεις, καθώς στις 13 και 15 του μηνός θα διεξαχθούν δύο φιλικά με τον Ίκαρο Καλλιθέας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :