Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΙΚΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΠΕΝΕ ΓΙΑ ΓΕΣΤΕ


Έστω και αν ο Φραν Γέστε στο φιλικό με τον ΟΦΗ έπαιξε λίγη ώρα μιας και πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, έστω και αν ήταν η πρώτη του εμφάνιση στο Καραϊσκάκη, όμως ήταν πολύ χορταστική.

Και μόνο από τα αγγίγματα της μπάλας καταλαβαίνεις ότι αυτός ο παίκτης είναι κλάση. Έχει την κάθετη, έχει την πάσα έξω από την περιοχή της αντιπάλου με τη μια, έχει τη φαντασία, τέλος πάντων, που απαιτεί ο ρόλος του μαέστρου.

Ο Φραν Γέστε είναι μαέστρος και δικαιώνει τον Ερνέστο Βαλβέρδε που επέμενε για την απόκτησή του.

Έδειξε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και ουσιαστικά αναγκάζει τον προπονητή του να τον υπολογίζει ακόμα και για εντεκάδα κόντρα στη Μαρσέιγ.

Όλα τα φόντα για να πάρει τη σκυτάλη από τους Κοβάσεβιτς, Ιμπαγάσα όσον αφορά στις μεταγραφές των μεγάλων σε ηλικία παικτών, που αποδεικνύονται «χρυσάφι» δείχνει πως διαθέτει ο Φραν Γέστε.

Δίκιο είχε λοιπόν ο Ερνέστο Βαλβέρδε για την επιλογή του, γιατί τέτοιοι παίκτες όπως ο Γέστε γεμίζουν γήπεδα από μόνοι τους...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :