Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Η «ΚΑΤΑΡΑ» ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΑΚΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ… ΚΑΙ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ


Στο αριστερό άκρο της επίθεσης παραμένει το πρόβλημα πάντως του Βαλβέρδε, όπου ψάχνει να βρει τον ιδανικότερο ποδοσφαιριστή από το ρόστερ του, ο οποίος θα καλύψει επάξια το κενό που άφησε ο Άλμπερτ Ριέρα.

Ο Ισπανός προορίζει για βασικό τον Χολέμπας για τον αγώνα της Τρίτης, ο οποίος όμως είναι μπακ, κάτι που μπορεί να δείχνει ότι θέλει να το πάει το ματς συντηρητικά. Το δύσκολο για τον Γερμανό αμυντικό είναι η αλλαγή πλευρών, αφού ο αριστερός εξτρέμ οφείλει να αλλάζει θέσεις με τον αντίστοιχο δεξιό, κάτι που συνέβη και κόντρα στον ΟΦΗ, με τον Αμπντούν.

Για τα αριστερά οι υπόλοιπες λύσεις είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος είναι πιο κινητικός με ή χωρίς την μπάλα, ο Φρανθίθκο Γέστε, ο οποίος ωστόσο δεν έχει την απαιτούμενη ταχύτητα για τη θέση και προτιμάται για το χώρο του άξονα, αλλά και ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής στα άκρα, αλλά από τη δεξιά πλευρά.

Ποια είναι ακριβώς τα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα δείξουν οι επόμενες ημέρες, αν και ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» φαίνεται να έχει καταλήξει στην αμυντική τετράδα που θα αποτελείται από τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλο και Μαρκάνο μπροστά από τον Κοστάντσο. Από εκεί και πέρα, οι τρεις του κέντρου πολύ δύσκολα δεν θα είναι οι Μακούν, Μοντέστο και Φέισα, με την επιθετική τριπλέτα να «βγαίνει» ανάλογα με τη συμμετοχή του Ραφίκ Τζεμπούρ.

Αν ο Αλγερινός φορ είναι ετοιμοπόλεμος, τότε θα πάει στην κορυφή, έχοντας τους Μιραλάς αριστερά και Φουστέρ ή Φετφατζίδη δεξιά, αν όχι θα παίξει ο Μιραλάς το ρόλο της «αιχμής» του δόρατος των πρωταθλητών Ελλάδος.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :