Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ


Τώρα αρχίζει η χρονιά για τον Ολυμπιακό. Γιατί μπορεί το πρωτάθλημα να έχει ξεκινήσει, αλλά οι πρωταθλητές έχουν αναγκαστικά διπλό ρεπό!

Με ματς Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνει η πρεμιέρα του Θρύλου στα αστέρια, και επειδή το παιχνίδι με την Μαρσέιγ ολοένα και πλησιάζει, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης όπως είχε ξεκαθαρίσει πήγε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να πει «καλή χρονιά» στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ.

Τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ υποδέχθηκαν οι Γιάννης Μώραλης και Τάσος Μητρόπουλος και ακολούθως μίλησε στους ποδοσφαιριστές για το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Καλωσόρισε τους νέους παίκτες στην οικογένεια του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τους ευχήθηκε να έχουν πάνω απ’ όλα υγεία και φυσικά τους ξεκαθάρισε τους στόχους της ομάδας. Δεν τίθεται θέμα, ότι και φέτος (και του χρόνου και πάντα…), οι Πειραιώτες στοχεύουν στο νταμπλ στην Ελλάδα και στην όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία στην Ευρώπη.

Φυσικά, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τους ξεκαθάρισε ότι πρέπει να δουλεύουν σκληρά, με συνέπεια και με σοβαρότητα, προκειμένου να πετύχουν στη φετινή σεζόν.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :