Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΟΥΣΤΕΡ: ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Ο Νταβίντ Φουστέρ στάθηκε στην ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει ο κόσμος του Ολυμπιακού στο ματς με την Μαρσέιγ.

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον ΟΦΗ, ο Ισπανός μέσος σε δηλώσεις που παραχώρησε στο ThePlayer, αναφέρθηκε στο ματς της Τρίτης με την Μαρσέιγ και στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει δώσει ούτε ένα επίσημο ματς, ενώ παράλληλα τόνισε ότι μπορεί και να σκοράρει απέναντι στην Μαρσέιγ, αλλά αυτόν που τον ενδιαφέρει η νίκη της ομάδας του.

Ο Νταβίντ Φουστέρ αρχικά είπε:

Για το ματς με τον ΟΦΗ:

«Η ομάδα δεν έπαιξε καθόλου καλά σήμερα (προχτές). Αλλά αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία καθώς σκεφτόμαστε και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι που είναι σημαντικό».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δώσει ακόμη κάποιο επίσημο παιχνίδι:

«Ναι είναι ένα πρόβλημα, καθώς δεν έχουμε καθόλου επίσημα παιχνίδια στα πόδια μας και πρέπει να παίξουμε κατευθείαν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα θέλαμε να έχουμε παίξει κάποια παιχνίδια, αλλά όλα είναι πιθανά».

Για τον κόσμο:

«Είναι περίεργο παιχνίδι κόντρα στη Μαρσέιγ αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας για να τα πάμε καλά. Αυτός βρίσκεται πάντα κοντά μας και είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει και πάλι»

Για το αν θα σκοράρει απέναντι στην Μαρσέιγ:

«Μπορεί και να σκοράρω, αλλά το σημαντικότερο είναι να νικήσουμε ανεξάρτητα με το ποιος θα βάλει το γκολ».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :