Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΤΟΜΕΝΙΚΑΛΙ: ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΙΚΗΤΟΙ!


Το μήνυμα που έστειλε ο Στέφανο Ντομενικάλι είναι ξεκάθαρο και απειλητικό. Το αφεντικό της Ferrari τόνισε πως η φετινή χρονιά είναι η τελευταία που η σκουντερία έχει τέτοια υποτονική απόδοση, καθώς από του χρόνου θα είναι ανίκητη.

Τα λόγια του Ντομενικάλι ήταν:

«Είμαστε πεπεισμένοι πως αυτή είναι η τελευταία απογοητευτική σεζόν. Ο Τοντ κέρδισε πολλά, αλλά είχε αρκετό καιρό να δημιουργήσει μία ομάδα με εξαιρετική ισορροπία. Σκοπεύω να κάνω το ίδιο και είμαι σίγουρος για το μέλλον».

Ξέρει τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει το αφεντικό της σκουντερία, αλλά πιστεύει πως αν ενεργήσουν σαν ομάδα θα τα καταφέρουν. Ακόμη, στο πλευρό του έχει και τον Φερνάντο Αλόνσο.

Ο Ντομενικάλι στη συνέχεια ανέφερε:

«Με αυτή τη Red Bull ίσως να ακούγομαι τρελός, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα χτίσουμε μία ανίκητη ομάδα. Με μία μοναδική προειδοποίηση, δεν θα υπάρχει μόνο ένας, όπως στη Red Bull ο Νιούι, αλλά μία ομάδα. Ο Αλόνσο πιστεύει σε αυτήν την ιδέα, υπέγραψε μέχρι το 2016 στο μέσο της καριέρας του».

Για να καταλήξει λέγοντας:

«Η Ferrari είναι μόνο για νίκες. Στην ιστορία μας ποτέ δε μείναμε ικανοποιημένοι με τη δεύτερη θέση».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :