Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΜΟΝΧΕ


Τις τελευταίες ημέρες ο Βιθέντε Μόνχε απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό, ειδικά μετά την φυγή του Άλμπερτ Ριέρα, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να κάνουν κάποια κίνηση τη δεδομένη στιγμή.

Στο «στόχαστρο» των Πειραιωτών είναι ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου, όμως, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να κινηθούν για την απόκτησή του, από τη στιγμή που δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της ομάδας της Μαγνησίας.

Άνθρωπος της διοίκησης των Πειραιωτών ανέφερε:

«Δεν μας ενδιαφέρει αυτή η παράταση. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κάνει καμία κίνηση, από τη στιγμή που ο προπονητής δεν θέλει άλλο παίκτη. Είναι γνωστό ότι έχουμε σε εκτίμηση τον Μόνχε, για τον οποίο, όμως, πρέπει να κάνουμε υπομονή, αφού αυτήν τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει μεταγραφή, όσο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα του Βόλου».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :