Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΡΟΛ: ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!


Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχτηκε ο γκολκίπερ του ΟΦΗ και τόνισε τη χαρά του για το άτυπο Χ μέσα στο Ναό, ενώ ξεκαθάρισε πως ο ΘΡΥΛΟΣ είναι μεγάλη ομάδα και θα τα καταφέρει στο Champions League.

Χαρούμενος για... το 0-0 μέσα στο Καραϊσκάκη ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, ο οποίος αν και δεν το είδε στο αποψινό φιλικό να φλέγεται, ήταν ικανοποιημένος που κράτησε το μηδέν στην εστία του…

Αρχικά δήλωσε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχα πίεση... Αισθάνθηκα αρκετή πίεση. Είμαι πολύ χαρούμενος που είχα μία καλή εμφάνιση και βοήθησα την ομάδα μου να πάρει αποτέλεσμα σε ένα φιλικό παιχνίδι.

Αν και ακόμα δεν έχουμε βρεθεί σαν σύνολο, θεωρώ πως σιγά - σιγά ο χρόνος θα λειτουργεί υπέρ μας. Με σύμμαχο τον χρόνο, αγώνα με τον αγώνα θα δέσουμε περισσότερο σαν σύνολο και πιστεύω πως μπορούμε να διεκδικήσουμε μία καλή πορεία στην Σούπερ Λίγκα».

Σε ερώτηση για το πως βλέπει την πορεία του ΘΡΥΛΟΥ στους ομίλους του Champions League, αρχής γενομένης από το ματς απέναντι στην Μαρσέιγ την Τρίτη, σχολίασε:

«Δεν μπορούμε ακόμη να κρίνουμε. Ήταν ένα φιλικό ματς. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι γεγονός ότι είναι δύσκολος ο όμιλος στο Champions League. Πρόκειται για μία διοργάνωση με μεγάλες ιδιαιτερότητες. Όλες οι ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες πρόκρισης. Είναι ένας ανοιχτός όμιλος. Σίγουρα, πάντως, ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :