Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ


Όπως ανέφερε ο Γιάννης Φετφατζίδης ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πιέσει από το πρώτο λεπτό την Μαρσέιγ, στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης», την Τρίτη (13/9).

Μετά το τέλος του φιλικού της Παρασκευής (9/9) με τον ΟΦΗ, ο νεαρός μεσοεπιθετικός, εμφανίστηκε έτοιμος να πάρει τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν, έπειτα και από την αποχώρηση του Άλμπερτ Ριέρα.

Αρχικά ο Γιάννης Φετφατζίδης ανέφερε:

«Είναι μια καλή ευκαιρία για μένα, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, θα προσπαθήσω στις προπονήσεις, θα προσπαθήσω στα παιχνίδια. Μέχρι στιγμής δεν έχω βγάλει αυτά που πρέπει και αυτά που ξέρω. Με τον καιρό νομίζω θα γίνομαι καλύτερος και θα φτάσω στο σημείο που θέλω».

Και συνέχισε για το ματς κόντρα στους Γάλλους:

«Είναι σε καλύτερο επίπεδο η Μαρσέιγ, έχει παιχνίδια πρωταθλήματος στα πόδια της πολλά, αλλά αυτό εμάς δεν μας λέει κάτι. Είμαστε δυνατοί μέσα στην έδρα μας, θα πιέσουμε από το πρώτο λεπτό, θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε και να είμαστε δυνατοί στο παιχνίδι».

Τέλος, ο βραχύσωμος άσος, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού με τον ΟΦΗ, ήταν ο αρχηγός των Πειραιωτών, μίλησε για τις πιθανότητες πρόκρισης:

«Σίγουρα είναι ένας δυνατός όμιλος, αλλά είναι και ένας βατός όμιλος θα έλεγα. Θα έχουμε άλλη ψυχολογία, θα είμαστε πιο ελεύθεροι. Με νίκη θα είμαστε κατά έναν μεγάλο βαθμό, πιστεύω, φαβορί, για την πρώτη ή τη δεύτερη θέση».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :