Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΣΕΪΓ…


Για τον Ολυμπιακό το πρώτο μεγάλο ευρωπαϊκό... ραντεβού της χρονιάς πλησιάζει. Στο Καραϊσκάκη στις 13 Σεπτεμβρίου ο Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν την Μαρσέιγ με τους τεχνικούς των δύο ομάδων να έχουν ήδη καταστρώσει τα... σχέδια τους.

Πως θα παίξει ο Ολυμπιακός…

Σχήμα 4-4-1-1 θα κατεβάσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Βασικός πορτιέρο θα είναι ο Κοστάντσο. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Όλαφ Μέλμπεργκ, υπό την προϋπόθεση πως θα είναι απόλυτα έτοιμος. Δεξί μπακ θα είναι ο Τοροσίδης ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ένας εκ των Χολέμπας ή Μαρκάνο.

Στα αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Μακούν και είτε ο Μοντέστο είτε ο Φέισα ενώ υπάρχει και ένα σενάριο να αγωνιστούν και οι τρεις στο συγκεκριμένο ματς προκειμένου να είναι όσο πιο δυνατός γίνεται ο άξονάς του.

Λογικά ο Γέστε θα είναι αριστερό χαφ και δεξιά θα βρίσκεται ο Φετφατζίδης. Πίσω από τον βασικό φορ θα είναι ο Φουστέρ. Μοναδικός προωθημένος ο Μιραλάς ενώ και ο Τζιμπούρ συγκεντρώνει πιθανότητες να παίξει.

Πως θα κατέβει η Μαρσέιγ…

Από την άλλη η Μαρσέιγ θα παίξει με σχήμα 4-2-3-1. Βασικός τερματοφύλακας θα είναι ο Μανταντά και τα δύο στόπερ οι Ντιαβαρά και Ενκουλού. Δεξιά στα μπακ θα ξεκινήσει λογικά ο Φανί αν και πιθανότητες έχει και ο Αθπιλικουέτα. Αριστερό μπακ θα είναι ο Μορέλ.

Στον άξονα θα είναι οι Μπ. Σεϊρού, Αλού Ντιαρά με δεκάρι τον Λούτσο Γκονζάλες. Δεξί χαφ θα είναι Βαλμπουενά, αριστερό ο Τζόρνταν Αγιού και βασικός φορ θα αγωνίζεται ο Ρεμί.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :