Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΣΙΑΡΤΑΣ: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ …ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ


Ο Βασίλης Τσιάρτας, σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την αγωνιστική εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ.

Οι δηλώσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, όσο αφορά τον Ολυμπιακό, ο οποίος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM»...

Για το ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ:

«Πίστεψε το ματς παρά το άσχημο ξεκίνημα και πλήρωσε κάποια ατομικά λάθη. Δύο άτυχες στιγμές του Μαρκάνο έδωσαν το προβάδισμα στην Άρσεναλ. Ο Ολυμπιακός εξάντλησε όλες τις αγωνιστικές του δυνατότητες για να ξαναμπεί στο παιχνίδι και πέτυχε ένα γκολ. Αυτό θα έπρεπε να βλέπουμε από όλες τις ελληνικές ομάδες. Μέχρι σήμερα λέγαμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση κι αν έρθει κάτι καλό, ήρθε. Ο Ολυμπιακός ήταν καλός και θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία. Μέχρι και το τελευταίο λεπτό επεδίωκε να πάρει τουλάχιστον ένα βαθμό απέναντι σε μια Άρσεναλ που μπορεί να μην είχε πολλούς από τους βασικούς αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα δεν έχει θέμα με ηλικίες και τέτοια».

Για την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ερνέστ Βαλβέρδε και κυρίως το ότι προτίμησε τον Μαρκάνο αντί του Παπαδόπουλου στο κέντρο της άμυνας:

«Δεν πρέπει να σταυρώσουμε τον Μαρκάνο παρά το ότι βρέθηκε και στα δύο γκολ. Η ενδεκάδα είναι λογική, έμεινε έξω ο Αβραάμ, αλλά Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ έχουν ίδιο στυλ παιχνιδιού. Ο Μαρκάνο είναι αριστεροπόδαρος και αυτό είναι πλεονέκτημα. Σε γενικές γραμμές δεν ήταν καλός. Έκανε κάποια λάθη και είχε κακή ψυχολογία άλλα ήταν τέτοια η παρουσία των υπολοίπων που τον ανέβασε. Εκ των υστέρων δεν υπάρχουν προφήτες. Έτσι το είδε το ματς Βαλβέρδε, αυτούς διάλεξε».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :