Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΤΕΣΑΝ: ΠΡΩΤΑ Η ΡΕΝ, ΜΕΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ…


Στο ματς του Champions League με τον Ολυμπιακό η Μαρσέιγ θα αφοσιωθεί σύμφωνα με τον τεχνικό των Μασσαλών, Ντιντιέ Ντεσάν μετά το τέλος της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Ρεν.

Σε γαλλικά ΜΜΕ αναφορικά με το ματς πρωταθλήματος που θα δώσουν οι Μασσαλοί κόντρα στην Ρεν μίλησε ο Γάλλος προπονητής, ενώ όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του Champions League…

Ο Ντεσάν επισήμανε αρχικά:

«Είναι ένα σημαντικό ματς με τον Ολυμπιακό στην σημαντικότερη διοργάνωση».

Και στη συνέχεια τόνισε:

«Φυσικά το ιδανικό θα ήταν να νικήσουμε το Σάββατο τη Ρεν για πολλούς λόγους, ένας από αυτός είναι πως στη συνέχεια έχουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη στην Αθήνα. Είναι η σημαντικότερη διοργάνωση, και πας να παίξεις με τον Ολυμπιακό, σε μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα, με μια ομάδα που έχει πολλές επιλογές και δεν έχει παίξει ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι μέχρι τώρα».

Τέλος, ο Ντεσάν θέλησε να θέσει ως προτεραιότητα το ματς της Μαρσέιγ με την Ρεν, υποστηρίζοντας:

«Αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να έχουμε μια πολύ καλή εικόνα της ομάδας αυτής. Πριν από το παιχνίδι αυτό όμως είναι το Σάββατο».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :