Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΣΕ ΦΟΥΛ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ!


Από αύριο (12/09) ο Βασίλης Σπανούλης θα μπει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων του Ολυμπιακού, ο οποίος προέρχεται από εγχείρηση για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε πριν λίγο καιρό.

Στο πρόγραμμα προπονήσεων τις τελευταίες μέρες ο Λαρισαίος γκαρντ έπαιρνε μέρος, αλλά όχι σε εντατικό βαθμό. Μόνο σε ασκήσεις που δεν αφορούσαν σωματική επαφή.

Θα τρίβει τα χέρια του, ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος είναι αυτός που ελέγχει την ομάδα, από τη στιγμή που ο Ντούσαν Ίβκοβιτς βρίσκεται με την εθνική Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, βλέποντας ένα μεγάλο «όπλο» του συλλόγου να επανέρχεται κανονικά στην προετοιμασία.

Τα τεκταινόμενα από τα φιλικά και εν γένει το περιβάλλον των «ερυθρόλευκων», θα διαβιβάσει ο Αγγέλου στον Ίβκοβιτς, μόλις ο τελευταίος γυρίσει από τη Λιθουανία, με τον Σπανούλη να είναι πλέον και ο απόλυτος ηγέτης της ομάδας, από τη στιγμή που χρίστηκε και αρχηγός.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :