Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΜΜΑΧΟ Η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΧΕΡΤΑ


Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League για την 5η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα φιλοξενεί την «πελάτισσα» Χέρτα.

Η Ντόρτμουντ επιστρέφει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης μετά από αρκετά χρόνια. Η επιστροφή της συνδυάζεται και με ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, καθώς θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ όμως από την πλευρά του, πριν βάλει σε λειτουργία το σχέδιό του για την πρεμιέρα του Champions League, θέλει να «καθαρίσει» την Χέρτα για την 5η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν ξεκινήσει κάπως νωθρά τις υποχρεώσεις τους και βρίσκονται τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή και την Μπάγερ Λεβερκούζεν, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο βέβαια.

Στην προσπάθειά της «σύμμαχος» είναι η πολύ καλή παράδοση που έχει απέναντι στους Βερολινέζους, καθώς στα 25 παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί με γηπεδούχο την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, η Ντόρτμουντ μετράει 16 νίκες, επτά ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες.

Κάποιες σημαντικές απουσίες θα έχει να αντιμετωπίσει ο Γερμανός τεχνικός, καθώς ο βασικός επιθετικός, Λούκας Μπάριος είναι τραυματίας, ενώ εκτός αναμένεται να μείνουν και οι Κελ, Κοχ και Οβομογιέλα.

Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Βορά από τα υπόλοιπα παιχνίδια, όπου η Βέρντερ Βρέμης φιλοξενεί το Αμβούργο. Ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει μεγάλο μίσος και το γόητρο είναι πολύ σημαντικότερο από τους τρεις βαθμούς. Ήδη ο τερματοφύλακας της Βέρντερ Βρέμης, Τιμ Βίζε έχει μπει στο κλίμα, καθώς πρόσφατα έκανε… εμπρηστικές δηλώσεις κατά του Αμβούργου.

Η Μπάγερν Μονάχου η οποία φιλοξενεί στην «Αλιάντς Αρένα» την Φράιμπουργκ φαινομενικά έχει εύκολο έργο, με την οποία έχει πέντε συνεχόμενες νίκες τα τελευταία δέκα χρόνια όταν είναι γηπεδούχος. Οι Βαυαροί θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και να δείξουν από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :