Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΣΤΟ «ΝΑΟ»! *ΒΙΝΤΕΟ*


Στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της Τρίτης με αντίπαλο τη Μαρσέιγ.

Πριν καν κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι να κάνουν ξανά «καμίνι» το φαληρικό γήπεδο έτσι όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Σε αυτό το ματς είναι εξαιρετικά δύσκολο να δούμε κορεό και λογικά κάτι τέτοιο θα γίνει στον αγώνα με την Ντόρτμουντ. Αυτό που ζητούν επίμονα οι οργανωμένοι απ’ όλους όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο για την αναμέτρηση με τους Μασσαλούς, είναι να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Όλοι όσοι θα πάνε λοιπόν στο γήπεδο την Τρίτη θα πρέπει να φορούν τουλάχιστον κόκκινα. Κανείς οπαδός με άλλο χρώμα! Το γήπεδο θα πρέπει να είναι κατακόκκινο και ήδη έχει πέσει το… σύνθημα για να γίνει αυτό.

Είναι απολύτως σίγουρο, ότι η κερκίδα σε αυτό το ματς θα είναι πολύ δυνατή και πάντα μέσα σε κόσμια πλαίσια. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, άλλωστε, αφού η UEFA δεν χαρίζεται και είναι πολύ αυστηρή.

Ας κάνουμε και πάλι το «ΝΑΟ» μας μια κατακόκκινη λαοθάλασσα που θα κόψει τα πόδια και την ανάσα του αντιπάλου…


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :