Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΙΜΠΑΓΑΣΑ: ΘΑ ΠΑΙΞΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ


Ο Αριέλ Ιμπαγάσα τις τελευταίες ημέρες θυμίζει θηρίο στο... κλουβί, αφού επαναλαμβάνει τη σφοδρή επιθυμία του να δώσει το παρών στο ματς με τη Μαρσέιγ ανεξαρτήτως της κατάστασής του.

Ο «Κάνιο» τόσο στο τεχνικό τιμ όσο και στον Ερνέστο Βαλβέρδε, παρά το γεγονός ότι προέρχεται από αρθροσκόπηση λέει και ξαναλέει:

«Θα παίξω όπως και να έχει ένα 20λεπτο. Πονάω, δεν πονάω, θα παίξω. Δεν το χάνω με τίποτα αυτό το παιχνίδι. Δεν ξέρω τι θα κάνετε, αλλά θα πρέπει να είμαι σε θέση να αγωνιστώ έστω και για 20 λεπτά».

Το πάθος που δείχνει ο Ιμπαγάσα στα 35 του χρόνια είναι κάτι που αποτελεί παράδειγμα, αλλά και ευχάριστη έκπληξη για τον Βαλβέρδε, όμως η μέρα που θα κρίνει εν πολλοίς το βαθμό ετοιμότητας του Αργεντινού μέσου, είναι το Σάββατο (10/9).

Καθημερινά ο ίδιος ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα προκειμένου να καλύψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το χαμένο έδαφος δύο εβδομάδων. Για τον Ιμπαγάσα ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα του που χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση και είναι κάτι πρωτόγνωρο γι' αυτόν να μην μπορεί να αγωνιστεί για τέτοιον λόγο.

Γι' αυτό και έχει «μουλαρώσει» και επιμένει:

«Δεν γίνεται να χάσω την πρεμιέρα της ομάδας στο Champions League, θέλω πολύ να βοηθήσω σε αυτό το δύσκολο ματς έστω και για λίγο».

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βεβαίως, δεν πρόκειται να τον πιέσουν να αγωνιστεί, αφού ακόμη και λίγη πίεση παραπάνω στο πόδι του, ανεβάζει κατακόρυφα τις πιθανότητες υποτροπής. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα ρισκάρουν για το... τίποτα με τον «Κάνιο», τον οποίο θέλουν άλλωστε να έχουν πανέτοιμο στα υπόλοιπα ματς του Champions League.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :