Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΠΑΠΠΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!


Η Χίος το μεσημέρι της Παρασκευής στις 13:30 θα παρουσιάσει σε ξενοδοχείο του νησιού τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα στο πόλο.

Τρεις παίκτες που έφυγαν από τον Ολυμπιακό την περασμένη χρονιά αλλά και ο Θόδωρος Χατζηθεοδώρου ο οποίος μετά από την Παρτιζάν επέστρεψε στην Ελλάδα για να παίξει στη Χίο είναι μέσα σ' αυτά. Οι στόχοι της ομάδας με τέτοιο μπάτζετ είναι πολύ υψηλοί αλλά όλοι δεν περιμένουν να ακούσουν πως θα πάνε για το νταμπλ αλλά τον κ. Παππή.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρέθηκε ο πρόεδρος του ΝΟΧ για την απαράδεκτη συμπεριφορά του στο θέμα της μεταγραφής του Ανδρέα Μιράλη και πριν από ημέρες μιλώντας στον κύκλο του έλεγε πως θα δώσει απαντήσεις...

Άφηναν να διαρρεύσει μάλιστα πως υπάρχει και κάτι άλλο στην υπόθεση και πως θα αποκαλυφθεί. Θα έχει πάντως ενδιαφέρον εάν θα μιλήσει ο κ. Παππής και εάν θα ρίξει και άλλο λάδι στη... φωτιά που έχει ανάψει οδηγώντας δυο φιλικά σωματεία όπως τον Ολυμπιακό και τη Χίο σε κόντρα.

Έχει σημασία να δούμε τις προθέσεις του προέδρου του ΝΟΧ. Θα δυναμιτίσει το κλίμα ή θα αλλάξει τακτική;
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :