Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΑΡΚ ΓΟΥΕΜΠΕΡ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ


Κατά τη διάρκεια του γκραν πρι της Σιγκαπούρης (25/9) ο Μαρκ Γουέμπερ προβλέπει πως θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες. Ο Αυστραλός πιλότος τόνισε πως η τετράδα που διεκδικεί τη δεύτερη θέση, θα δώσει τη δική της μάχη.

Τα λόγια του Αυστραλού πιλότου ήταν:

«Στο πρωτάθλημα εμάς τους τέσσερις, εμένα, τον Φερνάντο, τον Τζένσον και τον Λιούις, μας χωρίζουν 14 βαθμοί και κανένας δεν πρόκειται να δώσει ένα χιλιοστό».

Ακόμη ο πιλότος της Red Bull αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πιλότοι στους δρόμους μπροστά από την μαρίνα…

«Το βραδινό γκραν πρι της Σιγκαπούρης είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Η πίστα είναι σκονισμένη και παρά τους 1500 προβολείς το φως δεν είναι σαν αυτό που υπάρχει στους αγώνες που πραγματοποιούνται το μεσημέρι και αυτό είναι κουραστικό. Επίσης, είναι ο μεγαλύτερος σε διάρκεια αγώνας, τρέχουμε σχεδόν δύο ώρες και οι συνθήκες αυξάνουν την θερμοκρασία στο κοκπιτ», συμπλήρωσε ο Γουέμπερ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :